Gündem

FLAŞ GELİŞME: FETÖ' cü Firari Amiral Yakalandı!

Fetullahçı Terör Örgütü(FETÖ) ile yüksek düzeyde bağlantıları bulunan ve 15 Temmuz Darbe Girişiminin kilit isimlerinden firari amiral yakalandı. Basına yansıyan bilgilerde aktarıldığı üzere, FETÖ’cü Tuğamiral İrfan Arabacı İzmir’de güvenlik güçleri tarafından yakalanmıştır. Olaya ilişkin detaylarsa şöyle:


Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerinden (TSK) ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan Tuğamiral İrfan Arabacı, İzmir’de yakalandı. Alınan bilgiye göre, İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, firari şüphelilerden Tuğamiral Arabacı’yı, Buca ilçesinde saklandığı evde gözaltına aldı. Hakkında yakalama kararı bulunan İrfan Arabacı’nın tanınmamak için bıraktığı uzun sakalları dikkati çekti. Arabacı, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.




Malezya, FETÖ’ cü iadesi yapmıştı.

Fetullahçı Terör Örgütü’ ne yönelik iadelere örnek davranışı, Malezya gösterdi. 3 FETÖ’ cüyü iade ederek, adalet karşısına yollanmasına yardım eden Malezya Devleti, ABD’ nin bu noktadaki sessizliğini bozmasına bir sebep olarak karşımıza çıkabilir. Fetullah Gülen’ in iadesi söz konusu bile edilmezken, sürekli öne sürülen bahanelere karşı da bir cevap niteliği taşır durumdadır. Ancak şuan itibariyle yakalanan FETÖ’ cü firari Tuğamiral İrfan Arabacı’ dan gelecek haberler merakla bekleniyor.

Kamupersoneli.net | AA