Gündem

FLAŞ! Kemal Kılıçdaroğlundan Açıklama:" İki yerden saldırı alıyoruz, Birisi PKK diğeri AKP "

” Ben şimdi hukuku savunmayacağım da kimi savunacağım. Hep söylerim, devlet hukukla yönetilir. Devlet kinle yönetilmez, birikimle, adaletle yönetilir. Yeri geldiği zaman en sert eleştirileri de biz yapıyoruz. Az önce söyledim İmralıya siz gönderdiniz. Biz, siz PKK ile görüşüyorsunuz dediğimizde ” Görüşmedik, aksini söyleyen şerefsizdir. ” dediniz ifadelerini kullandı.

Değerli arkadaşlarım, bakın; İmralı ve Kandil arasında da aynı durumlar var. Hükümetin tekliflerini götürdüler buralara. Masayı biz mi kurduk, kimdi bunlarla görüşme yapanlar? Kimdi bunları görevlendiren? PKK’ ya yardım ve yataklık yapanlar bunlar değil mi? Bunlar değil mi? İki taraftan saldırı alıyoruz. Birisi PKK, birisi AKP ikisi de açık ve net. Bakın şu fotoğrafa 3 kişi sertbest diğerleri tutuklu. Kim bunlar? Kim bunları buraya gönderdi, Dolmabahçeye gönderdi, oturun anlaşma yapın dedi? Bunun hesabını sormazsam namerdim, bunun hesabını vereceksiniz…

Kim vardı iktidarda CHP mi vardı, bizi suçluyorsunuz şimdi CHP destek veriyor diye, benim söylediklerim doğruysa bunun hesabını siz vereceksiniz. Vermezseniz namertsiniz. Haburda bu ülkenin hakimlerini, savcılarını, terör örgütlerinin ayağına kim gönderdi? Bunların hesabını soracağız. Nereye giderlerse gitsinler. Meşruyet kazandırdılar bunlara. PKK ya meşruyet kazandılar. Koskoca Türkiye Cumhuriyetini bir terör örgütüne muhatap ettiler. İtiraz edende bizdik, suçlanan da biz olduk. Allah akıl fikir versin ” ifadelerini kullandı.

Utanmazlar ve arsızlar… Bizim tek amacımız, bu ülkede herkes huzur içisinde yaşasın, kimsenin evine ateş düşmesindir. şeklinde sözlerine devam etti.
Kamupersoneli.net | ANKARA