Gündem

Halk Otobüsü Şoföründen Şehit Çocuğuna Darp !

Çiftlikköy ilçesinde ikamet etmekte olan Mehmet Gündoğdu ve Fatma Gündoğdu şehit yakını olduklarından dolayı toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilmekteydi.

İkamet ettiği yerden bir yakının yanına giden Mehmet Gündoğdu ziyareti sonrasında dönüş yaparken bir özel halk otobüsüne bindi. Şehit çocuğu olduğundan dolayı kendine verilen haktan faydalanmak isteyince şöfor çocuktan 1 lira istedi. 

Mehmet Gündoğan ise bu hakkından faydalanmak istediğini dile getirdi. Bunun üzerine şöfor sinirlenerek çocuğu aşağı indirdi ve iddaaya göre şöfor çocuğu darp etti.

Ailesinin Tepkisi Sert Oldu

Durumdan haberdar olan ailesi çocuğu hastaneye götürerek darp raporu aldı ve şöfor hakkında suç duyurusunda bulundu. Şehit eşi Fatma Gündoğdu bu tokat sadece benim çocuğuma değil bütün şehit çocuklarına atılmıştır diyerek şu şekilde devam etti: 

“Bu çocuk şehit çocuğudur. Çiftlikköy ilçesinde toplu taşımaya ücret ödemediği için Taşköprü beldesinde de ödenmeyeceğini düşünerek böyle bir şey söylemiş. Kaldı ki bu çocuk şehit çocuğu da olmasın. 1 TL için çocuk darp edilir mi. Bana göre o tokat oğluma değil tüm şehitlere atılmıştır. Ben bu konunun peşini bırakmayacağım.” dedi.

Kamupersoneli – ANKARA