Gündem

Haritada Türkiye'deki Yerlere Kürtçe İsimler Verilmiş

Güzel ülkemiz üzerinde son dönemlerde dış etkenler üzerinden oynanan ve oynanmaya devam eden oyunların tek amacı kaos ortamı yaratarak halkımızın huzurunu kaçırmak olsa gerek. Canı pahasına bu vatanı koruyacak milyonlar varken hala bu oyunlar devam etmektedir.

Akşam Gazetesi’nden Levent Albayrak’ın haberine göre, PKK terör örgütü üyesi 10 şahıs Büyükada’da bir toplantı yaptı. Yapılan toplantının amacı Türkiye’yi nasıl bölebiliriz olduğu toplantı sonrası ele geçirilen verilerle ortaya çıktı.

İnsan Hakları Eğitmeni ve Bilişim Uzmanı olduğu söylenen İsveç asıllı ajanın yakalanmasıyla ele geçirilen veriler sonucunda PKK’nın kirli yüzü bir kez daha ortaya çıkarak Türkiye’nin bölünmesi amaçladığı gözler önüne bir kez daha çıktı.

PKK’nın dağ kamlarında yer alan çoğu şahsın geri dönmek için ‘Af Örgütüne’ başvurlarda bulundukları ifade ediliyor. 

Af Örgütü Türkiye Direktörü İdil Eser tarafından yapılan incelemeler sonucunda bir PKK doktorunun mesajlarına rastlamış ve doktorun bu durumdan rahatsız olduğunu ve Af Örgütü’nden faydalanmak istediği ortaya çıkmıştır.

ByLock Nasıl Kullanılır Eğitimleri Verilmiş

FETÖ’nün kriptolu haberleşme ağı olan ByLock’un kullanımı eğitimi PKK’nın dağ kampına da verilmiş. Telefon ve bigisayarın içindeki verilerin nasıl korunması gerektiği ve bunların proglanması eğitimleri verilmiş. 

Almanya Ajanı’nı İstiyor 

Türkiye’de yakalanan ajan hakkında tutuklama kararı verilmesi üzerine Almaya kendi ajanlarının serbest bırakılmasını talep etti. Almanya bu terör örgütlerinin oturma izinleri hakkında da yargı kararı diyerek geçiştirmişti.

Bir konuşmasında Almanya Başbakanı Merkel tutuklamaların haksız bir karar olduğunu ifade etti. Tutuklanan şahısların cebir yoluyla oraya götürüldüklerini söyledi.

Almanya’nın yanı sıra ABD ve İşveç’te bu durumdan rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Kamupersoneli.net – ANKARA