Gündem

İçişleri Bakanı Soylu: Dünyanın İlk 10 Ülkesinden Biri Olacağız

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı temaslarda bulunmak ve iftar programına katılmak amacıyla Aksaray’a bir ziyaret düzenledi. Temaslardan sonra vatandaşlarla birlikte iftar açan Bakan Soylu, terör ve gelişme rakamlarına yönelik açıklamalarda bulundu. 

MİLLETİMİZİN MORALİ YERİNDEDİR

Türkiye’nin yüzde beş büyüme gerçekleştirdiğine dikkat çene Bakan Soylu milletin morali yerindedir değerlendirmesini yaptı. “Bugün Türkiye’nin açıklanan büyüme oranı yüzde 5’tir. Bu şu demektir. İstikametimiz doğrudur. Milletimizin morali yerindedir. Güvenlik kuvvetlerimiz bugün Güneydoğu’da dağ, taş, tepe bırakmadan bu ülkeye ihanet sergilemeye çalışanlara gereğini yerine getirmektedir. Onların morali de güvenleri de yerindedir. Onlar için dua etmenizi istiyoruz. Çünkü korkusuz bir şekilde büyük bir mücadeleyi ortaya koyuyorlar. İster DEAŞ olsun, ister FETÖ olsun, ister PKK olsun, ister DHKP-C olsun, ister bu ülkenin büyümesini engellemek isteyenler olsun bilmelidirler ki bu millet bir karar vermiştir. İnancıyla, imanıyla, milliyetiyle, iradesiyle karar vermiştir

”BİZ DÜNYANIN EN BÜYÜK 10 DEVLETİNDEN BİRİ OLACAĞIZ”

 İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin en büyük on devletinden biri olacağını belirterek şu açıklamalarda bulundu. ”Biz dünyanın ilk 10 büyük devletinden biri olacağız. Biz Batı ülkelerine benzemeyiz. Bugüne kadar komşularımızı para için, pul için, günlük menfaatler için bırakan milletlere benzemeyiz. Mazlumlara sadece menfaatimiz için sırtımızı dönmeyiz. Biz bunu bugün yapmıyoruz. Yüz yıllardan beri bu topraklara kim sığınmışsa onları kucaklayan asil bir milletimiz var, aziz bir milletimiz var. Etrafımızdaki coğrafyayı çerçevelemeye çalışanlara buradan, şu üretim, sanayi merkezinden, medeniyet merkezinden ve insanlık merkezinden sesleniyoruz. Bizi kendinize benzetemeyeceksiniz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA