Gündem

İçtüzük Değişikliğine İlişkin CHP'den MHP'ye Sert Eleştiri

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Özgür Özel düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Zorlu bir haftanın başladığını ifade eden Özel, birçok milletvekili arkadaşının gelişmeleri takip etmek üzere yurdun çeşitli noktalarında bulunduğunu söyledi.

Bugün TBMM Genel Kurulunda İçtüzük değişikliğinin görüşüleceğini hatırlatan CHP Grup Başvekili Özgür Özel İçtüzük konusunda bulundukları her ortamda AK Parti ve MHP’yi şikayet edeceklerini ifade etti. Ayrıca Grup Başkanvekili Özgür Özel MHP’yi sert bir dille eleştirdi. Özgür Özel’in açıklamaları ise şöyle oldu;

“MHP’Yİ KENDİ SEÇMENİNE ŞİKAYET EDİYORUZ”

“Eğer siz muhalefet partisiyseniz muhalefetin sesini nasıl kısarsınız, iktidardaysanız hangi bakanlıklar sizde de biz bilmiyoruz? Muhalefeti bugüne kadar eleştirmedik. Ama iktidarmış gibi yapıp, iktidardaymış gibi bir şizofrenik hal alıp kendinize muhalefet partisi derseniz… Muhalefet gibi görev yapmayan iktidar gibi eleştirilir. İktidar gibi sesimizi kısmaya kalkmayın. Seçmeninize o bakanlıkları gösteremiyorsanız o helal oyların hakkını veremeyip siyasi bir nankörlük ve siyasi bir haram yemişlik içinde olursunuz. Çünkü size bu oyları iktidara koltuk değneği olasınız, iktidara yedek lastik olasınız, tökezlediğinde koluna giresiniz, sarayın şakşakçısı olasınız diye vermediler. MHP’yi de kendi seçmenine ve tüm milletimize şikayet ediyoruz.”

Kamupersoneli.net – ANKARA