Gündem

İlkokul Sınıf Öğretmeni 20 Öğrencisine Cinsel İstismarda Bulunduğu İddiasıyla Tutuklandı

Son zamanlarda ilkokul öğrencilerine yönelik artış gösteren cinsel istismar vakalarına bir yenisinin daha eklendiği iddiası Manisa Saruhanlı ilçesi’ni karıştırdı.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki bir ilköğretim okulunda sınıf öğretmeni tarafından cinsel istismara uğradıkları iddia eden öğrencilerin aileleri şikayetçi oldu. Söz konusu okulda eğitim gören 20 ilkokul öğrencisine cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen ve tutuklanan 45 yaşındaki Y.K hakkında soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

Manisa’nın Saruhanlı ilçesindeki bir ilköğretim okulu öğrencilerinden bir bölümü Ocak ayında, 4 sene önceki okullarındaki sınıf öğretmeni Y.K tarafından cinsel istismara uğradıklarını ailelerine bildirdi. Veliler savcılığa suç duyurusunda bulundu. 2 Çocuk babası olduğu öğrenilen 45 yaşındaki sınıf öğretmeni Y.K tutuklandı.

Cinsel İstismara uğradığı öne sürülen kız ve erkek öğrenciler tek tek hastaneye gönderilerek kontrol edilirken, 45 Yaşındaki sınıf öğretmeni Y.K hakkındaki soruşturmanın devam ettiği ve iddianamenin hazırlanmasının beklenildiği öğrenildi. Söz konusu olay hakkında Manisa İl Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, olayla ilgili konuşmanın yargı süreci bitmeden doğru olmadığını belirtti ve açıklamaları zamanı geldiğinde yapacağını dile getirdi.

MEB duyuru vge haberleri, Kamudan haberler, gündem haberleri, son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net adresini takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara