Gündem

İngiliz Times: " Erdoğan Sınırsız Güç İçin Komplo Kuruyor"

İngiltere’nin en çok okunulan gazetelerinden birisi olan Times Gazetesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sınırsız güç için siyasi komplolar kurduğunu yazdı. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun görevden ayrılmasına yol açacak olaylar silsilesinin de bu yüzden olduğu Times Gazetesi’nde vurgulandı.


Times: “Erdoğan Sınırsız Güç Sahibi Olmak Amacıyla Komplo Kuruyor”

Times Gazetesi’nin internet sayfasında yer alan haberin başlığında “Erdoğan sınırsız güç sahibi olma amacıyla başbakanını görevden almak için komplo kuruyor” ibaresi yer aldı. Times’da yer alan haberde Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında kişiliklerden kaynaklı sorunlar ortaya çıktığı, Başbakanın akademisyen kimliği ile Cumhurbaşkanı’nın halk içerisinden gelen ve doğuştan siyasetçi olmasına vurgu yapıldı.  İngiliz Times’a göre Başbakan Davutoğlu ile Erdoğan Gazetecilerin Tutuklu yargılanması sürecinde de ters düşdü. Recep Tayyip Erdoğan’ın anayasa değişikliği konusundaki ısrarına ise , Başbakan Ahmet Davutoğlu karşıydı.

Kamu haberleri, gündem haberleri, Siyaset haberleri, son dakika gelişmeleri ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Kamupersoneli.net forumlarına üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara