Gündem

İş Adamı Celal Civcivoğlu Tutuklandı

Kastamonu’da, Fetullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan iş adamı Celal Civcioğlu tutuklandı, eşi ise serbest bırakıldı.

Alınan bilgiye göre, darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Civcioğlu ile eşi Safiye Civcioğlu, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Celal Civcioğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, eşi ise serbest bırakıldı.

Öte yandan Anadolu Hastanesinden yapılan açıklamada, hastane ortaklarından Celal Civcioğlu’nun yargılanma sürecinin sürdüğü belirtilerek, hastanelerinin tüm birimlerinde hizmetlerin aksamadan devam ettiği kaydedildi.

Celal Civcioğlu Kim ?

1967’de Kastamonu’da doğan Celal Civcioğlu, ilk, orta ve lise öğrenimini yine Kastamonu’da, Üniversite eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde tamamlamıştır.Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı olan Celal Civcioğlu, Safiye Civcioğlu ile evli ve üç çocuk babasıdır.Celal Civcioğlu 15 Temmuz’da gerçekleşen, FETÖ’nün darbe girişiminden sonra yürütülen soruşturmalar kapsamında gözaltına alınarak tutuklanmıştır. 


Kamupersoneli.net | AA