Gündem

İstanbul YeniKapı Mitingi Ne Zaman Yapılacak? Kimler Katılıyor?

 İstanbul Yeni Kapı Mitingi Ne Zaman Yapılacak? Kimler Katılıyor?  

İstanbul Yenikapı’daki Demokrasi ve Şehitler Mitingine şimdiye kadar görülmemiş bir kalabalığın katılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın daveti ile  Ak Parti Lideri ve Genel Başkanı Sn. Binali Yıldırım,  Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sn. Devlet Bahçeli ‘de ‘Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ ne katılacak.

Türkiye’nin gelmiş geçmiş en büyük mitingi olması beklenen Demokrasi ve Şehitler Mitingi 7 Ağustos 2016 tarihinde saat 17:00 ‘da başlayacak. 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ‘nün hain darbe girişimi sonrasında halk bir an olsun meydanları boş bırakmamıştı. Kanlı darbe girişimini halk ve devlet büyükleri el birliği ile bastırmış, FETÖ militanları bir bir derdest edilmişti.

 Yenikapı’da yapılacak Demokrasi ve Şehitler mitingi için alanda helikopter ambulans, 728 sağlık peresoneli, 20 itfaiye aracı ile çok sayıda güvenlik gücü bulunacak. Miting alanında 13 bini aşkın polisin görev alacağı öğrenilirken, halkın liderlerin konuşmasını ve miting alanını tam anlamıyla görebilmesi için 22 adet dev ekran led televixyon alana yerleştirilecek. Ses sorunu yaşanmaması için 20 adet ses sistemi kulesinin kurulma işlemleri sona erdi. Devasa ses sistemi için 300 kişiden oluşan ekip 3 gündür çalışıyor.

 Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve mecliste partisi bulunan liderlerin birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları vereceği miting için tüm hazırlıklar tamamlandı. Milyonlarca insanın katılması beklenen mitinge tüm halkımız davetlidir.

Kamupersoneli.net | Ankara