Gündem

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Doktorların Hastalara Kötü Davranması Hakkında Konuştu

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Salnur Kemalpaşa ilçesinde doktorun hastasına kötü davranması hakkında değerlendirme ve bazı açıklamalar yaptı.  

İzmir Halk Sağlığı Müdürü Bediha Salnur, Kemalpaşa ilçesine bağlı Bağyurdu Aile Sağlığı Merkezindeki bir doktor hakkında yaşlı hastaya kötü davrandığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı. 

Salnur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sosyal paylaşım sitelerinde yer alan görüntülere ilişkin Sağlık Bakanlığı İletişim Merkezine (SABİM) bir başvuru yapıldığını belirtti.

SABİM’e yapılan başvuru üzerine, yaşlı bir hastaya hakaret ettiği gerekçesiyle Aile Sağlığı Merkezinde görevli doktor B.T. hakkında adli ve idari işlem başlatıldığını açıkladı.

Olayın hoş olmadığını ifade eden Bediha Salnur, “SABİM başvurusu üzerine çalışma başlatıldı, çalışma sonucu doktor hakkında gerekli işlem yapılacak.” diye konuştu.

Sosyal paylaşım sitelerinde, aile hekimi B.T’nin  Bağyurdu Aile Sağlığı Merkezindeki odasına giren yaşlı hastaya bağırmasına ilişkin görüntüler yer alıyor.

Kamupersoneli.net / AA