Gündem

Kamu Personelinin Yıllık İzin Yasağı Kaldırılıyor mu ?

15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden sonra bütün kamu personellerinin izinlerinin iptal edildiği bilgisi gelmişti.Milyonlarca kişi izinlerin ne olacağı ile ilgili açıklama bekliyordu.

Merakla beklenen açıklama Başbakan Binali Yıldırım’dan geldi. Binali Yıldırım açıklamasında:

“Artık normalleşmeliyiz,memur izinleri kısa sürede serbest kalacak. Pazartesiden itibaren kışlaların önünden iş makineleri çekilecek” dedi.Kararın önümüzdeki haftadan itibaren uygulamaya konulması bekleniyor.

Başbakan’ın açıklama yaptığı MYK,MKYK toplantılarında üyelerden bazıları darbe girişiminde bulunanların 14 Ağustos’da yeni bir girişimde bulunacakları iddialarını gündeme getirdiler.Bu tarihin partinin kuruluş yıldönümü olduğunu ve kutlamalar yapılacağını bildirdiler. Başbakan Binali Yıldırım iddialar ile ilgili: “Kuluçkaya yattılar, bakalım yine ne yumurtlayacaklar” dedi.

Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Başbakanım ulkemiz buyuk bir karanlik gece atlatti basta Cumhurbaşkani ve halkmz olmasa biz su anda olmuabilirdik artik su izjnlerin açılmasınj istioruz piskokiji die bise kalmadi bizde bu pazar izinlern açılmasını bekliyorz rica ediyoruz