Gündem

Kayıp Olan Çocukları Bulana Büyük Para Ödülü

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde iki çocuk kayıp olmuştu. Bu çocuklardan biri 5 yaşında olan Dursun Kaan Taşçı ve diğeri ise 8 yaşında olan Bayram Erol’dur. Kayıp olan Dursun Kaan Taşçı ve Bayram Erol’un aileleri çocuklarını bulana 100 bin Türk Lirası ödül vereceklerini söylediler. 
 
Dursun Kaan Taşçı ve Bayram Erol bu iki çocuklar 77 gün önce Tokat ilinin Reşadiye ilçesinde kayıp oldular. Bu çocuklardan Dursun Kaan Taşçı’nın babası olan İbrahim Taşçı bir açıklama yaptı. Dursun Kaan Taşçı’nın babası İbrahim Taşçı açıklamasında 77 gün önce kayıp olan Dursun Kaan Taşçı ve Bayram Erol’u aramak için devletimiz bütün imkanlarını bizim için seferber etti. Devletimiz sağ olsun var olsun her zaman bizim yanımızda yer aldılar. Ayrıca Reşadiye halkına da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum dedi. 
 
Dursun Kaan Taşçı’nın babası İbrahim Taşçı çocukların bulunması Dursun Kaan Taşçı’nın ve Bayram Erol’un bulunması için bir konuşma yaptı. Dursun Kaan Taşçı’nın babası İbrahim Taşçı yaptığı konuşmada; 
 
Bugüne kadar polis ekiplerimiz yaklaşık 200 kişinin ifadesini almış durumdalar. Aldığımız bilgiye göre ilçemize giriş çıkış yapmış olan 4 bin araç da incelenmiş. Ak Parti Grup Başkanvekili olan Coşkun Çakır durumumuz ile alakalı olarak bize çok yardımcı oluyor. Bir sıkıntımız olduğunda Ak Parti Grup Başkanvekili olan Coşkun Çakır hemen yardımımıza koşuyor ancak hala bir sonuca ulaşmış değiliz. Çocuklarımız hakkında herhangi bir iz dahi yok. Bizler ise çocuklarımızı bulanlara para ödülü verme kararı aldık. Dursun Kaan Taşçı’yı ve Bayram Erol’u bulana 100 bin Türk Lirası para ödülü vereceğiz dedi.  
 
 Kamupersoneli.net