Gündem

Kayseri'deki Terör Saldırısına Tepkiler Devam Ediyor !

 Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları, Kayseri’de yaşanan saldırıya tepki göstererek, terörü lanetledi. 


Öğle tatilinde hastanenin bahçesinde bir araya gelen sağlık çalışanları, yaşanan terör saldırılarında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudu.

Grup adına basın açıklaması yapan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ortopedi Kliniği’nden Doç. Dr. İrfan Gökçay, “Kayseri’de 14 askerimizin şehit olduğu ve 55 vatandaşımızın yaralandığı terör saldırısını nefret ve lanetle kınıyoruz.” dedi.

Sağlık çalışanları olarak yaralıların sağlığına kavuşması için tüm güçleriyle çalıştıklarını dile getiren Gökçay, şunları söyledi:

“Biz Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi olarak, güzel yurdumuzun birlik ve bütünlüğüne kasteden Atlantik taşeronlarına karşı, kanı ve canı pahasına elde silah mücadele eden Türk polisi ve Türk ordusu ile omuz omuzayız, kol kolayız, yüreğimiz onlarla birlikte çarpıyor.”

Gökçay, millet ve devletin el ele her alanda topyekun mücadele ile terörün etkisiz hale getirileceğini belirterek, “Şimdi acılarımızı kalbimize gömüyor ve görevlerimizin başına geçiyoruz.” şeklinde konuştu.

Sağlık personelleri basın açıklamasının ardından bir süre “Şehitler ölmez, vatan bölünmez” şeklinde slogan attı. 

 Öte yandan Beykoz Devlet Hastanesi personeli de terörü protesto etti. Beykoz Devlet Hastanesi Yönetici ve Başhekimi Op. Dr. Süleyman Erdoğdu, yapmış olduğu konuşmada, terörü lanetlediklerini ve ülkenin içinde bulunduğu durum karşısında daha çok birlik beraberliğe ihtiyaç duyduklarını kaydetti. 

Kamupersoneli.net – AA