Gündem

Kırklareli'nde Demokrasi Nöbetinde Darbe Karşıtı Çeşitli Sloganlar Atıldı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından vatandaşlar, Kırklareli’nde “demokrasi nöbeti”ni sürdürüyor. 

Vilayet Meydanı’ndaki “demokrasi nöbeti”nde vatandaşlar, ellerinde bayraklarla “Recep Tayyip Erdoğan”, ”Darbeye hayır” ve ”Kırklareli burada darbeciler nerede” şeklinde sloganlar attı.

Kırklareli Valisi Esengül Civelek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Alper Çiler, Merkez İlçe Başkanı Kayhan Türköz de meydana geldi. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından vatandaşlardan Meryem Yenici ‘Çanakkale’ şiirini okudu.

Çiler, burada yaptığı konuşmada, demokrasi nöbetlerinin devam ettiğini söyledi.

Türkiye’ye darbe vurmak isteyen hainlere büyük darbe vurulduğunu belirten Çiler, Türk milletinin dünyaya güzel bir ders verdiğini kaydetti.

Vatandaşların din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin birlik ve beraberlik içerisinde hainlere karşı durduğunu aktaran Çiler, Türkiye’nin güçlü bir devlet olduğunu bir kez daha tüm dünyaya ispatladığını ifade etti.

Herkesin vatanına, milletine, ülkesine sahip çıktığını anlatan Çiler, demokrasi nöbetlerine destek veren herkesi tebrik etti.

Kamupersoneli.net / AA