Gündem

Kısmetse Olur 8 Haziran (197.Bölüm Fragmanı Yayınlandı) ve Büyük İlgi Topladı

 Kısmetse Olur’un yeni bölümünde neler yaşanacak? , Kısmetse Olur Emre ve Hazal Barışıyor mu? , Kısmetse Olur saat kaçta ? Sorularının yanıtı ve daha fazlası burada…


Kısmetse Olur’un 8 Haziran (197.Bölüm Fragmanı) Yayımlandı. Kısmetse olur yeni bölümünde ayçe eve misafir olarak geliyor ve bazı arkadaşlarıyla ilgili açıklamalarda bulunuyor. Kanal D’nin her bölümü ayrı olay haline gelen evlilik yarışma programı Kısmetse Olur’un 197.Bölüm fragmanı yayımlandı. Kısmetse Olur’un 197. Bölümü bugün ekranlara geliyor. Ve Fragmanda duygusal anlar yaşanacağı anlaşılıyor. 

Kısmetse Olur’un yeni bölümü Kanal D’nin internet sayfasından izlenebiliyor. Kısmetse Olur’un 197. Bölümü saat 20:00’dan sonra Kanal D resmi internet sayfası üzerinden izlenebilir. Kısmetse Olur’da bir süredir aralarının açık olduğu görülen Emre ve Hazal’ın barışması geceye damga vuracağa benziyor. 

Gündem haberleri, Ekonomi haberleri, Son dakika gelişmeleri ve daha fazlası kamu haberlerinin merkezi kamupersoneli.net adresinde. Kamu haberlerinden, Televizyondaki gelişmelerden, son dakika haberlerinden her yerde haberdar olabilmek ve her türlü gelişmeyi takip edebilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara