Gündem

Kısmetse Olur'da Ceyda'nın Kovulma Sebebi Ortaya Çıktı (İşte Ses Kayıtları)

Kanal D ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Kısmetse Olur Programında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kısmetse Olur’da Ceyda Kırıcı Diskalifiye edildi. İşte Diskalifiye nedeni.

Kısmetse Olur yarışmacısı Ceyda Kırıcı Yapımcı ile arasında gerçekleşen tartışma sonucu diskalifiye edildi. İşte detaylar.


Kısmetses Olur yarışmasının Ceyda Kırıcı’sı Yapım sorumlusu tarafından darp edildiğini ididia etti. Yasemin Öztürk tarafından darp ediliğini iddia eden Ceyda Kırıcı, sızdırılan ses ve görüntü kaydı bu iddianın gerçek olmadığını ortaya çıkmıştı.

Kanal D’nin sevilerek izlenen yarışma programı Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin Öztürk ve yarışmacı Ceyda Kırıcı arasında çıkan tartışma sonucu olay büyüdü.

İkili arasında geçen tartışma sonucu olaylar çıktı ve olaylar sonucu Ceyda Kırıcı evden kovuldu. Kısmetse Olur yapımcıları bunu diskalifiye olarak duyurmaları bekleniyor.


Ceyda Kırıcı’dan Açıklama

Program yapımcısı ile arasında geçen olay sonrasında Kısmetse Olur’dan kovulan Ceyda Kırıcı konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabı instagram üzerinden ‘Allah büyüktür’ diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;

-“Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.’

Adnan’ın kral seçilmesine sinirlenen Ceyda Kırıcı krizin ardından harekete geçmiş ve geçen hafta internete düşen o ses kaydını sızdırmıştı.

İşte Ceyda Kırıcı’nın Kovulmasına Sebep Olan O Ses Kaydı


KISMETSE OLUR YAPIMCISI : O… çocuğu diye girdiniz. Onu kral seçtiniz diye kendini duvarlara vuruyorsun.

CEYDA KIRICI : Adama programı kötülüyor. Hepiziniz anasına babasına savunuyor o adamı bana karşı savunuyorsunuz. Adama kızacağınız yerde bana bağırıyorsun.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Adama kızmadım ceza kesmedim mi zannediyorsun? Bu 8 ay önce söylenmiş bir ses kaydı. Sen bu ses kaydını Melek’ten ne diye istedin?

CEYDA KIRICI : Melek bana at ses kayıtlarını dinleyeceğim merak ediyorum dedi.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Melek ne dedi. Ceyda bana dedi ki ‘Sen de ses kayıtları varmış o. çocuğunu mahvedeceğim dedi. ‘

Ceyda Kırıcı’dan Dayak İddiaları

Ceyda Kırıcı’nın yine internete sızdırdığı öne sürülen dayak iddiası da ses kaydında yer alıyor. Konuşmadan ortaya çıkan bakın ne?

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Benim seni dövdüğüme dair böyle aptal b.ktan iddialarını ıspatla bakayım Ceyda! Hadi ispatla…

CEYDA KIRICI : Ben uyandım böyle morluklar çıktı bacağımda.

KISMETSE OLUR YAPIMCISI : Oha Ceyda! Yuh Ceyda sürekli yediğin kaba s.çıyorsun. Morluklar çıktı diyor gece gelip seni mi dövdüm. Ruh hastası mısın Ceyda?

CEYDA KIRICI : Sen mi yaptın diyorum Abla! Zaten sinir krizi geçirmişim hiç bir şey hatırlamıyorum. Saçma sapan o. çocuğu yüzünden beni ne hale getirdiniz ya..

Kamupersoneli.net  | Ankara