Gündem

Koray Aydın MHP'den İstifa Ettiğini, Akşener'in Yanına Katıldığını Açıkladı !

Koray Aydın Akşener’in yeni kuracağı partiye geçmesine ilişkin açıklama yaptı.

Koray Aydın’ın açıklamasından satır başları:

Bizler MHP Genel Başkanı’na tek kötü söz etmedik.Ya bir yol bul,ya bir yol yap ya da yolumuzdan çekil dedik.

Partili Cumhurbaşkanlığı sistemiyle ülke tek adama verilmiştir, buna destek olan MHP’de de tek adamlık olmuştur. MHP tek bir kişinin partisi haline gelmiştir. Ortada kala kala MHP’nin ismi ve mahsun üç hilali bırakılmıştır. Bunun adı demokrasi değildir. Bunun adı ülkücülük değildir. MHP’ye duyulan güven halk nezninde yerle bir edilmiştir. Bunu yapmaya kimsenin hakkı ve haddi yoktur.

Kanaatim odur ki; millet bekası her şeyin üstündedir. Yeni bir yol bularak, aydınlık geleceğin mimari olmaktır. Şunu net olarak ifade etmek isterim; 61 yaşındayım hiçbir çıkar gütmüyorum. Tek muradım, çocuklarımıza ve torunlarımıza daha müreffet bir Türkiye Cumhuriyeti bırakmaktır. Şahsımın önünde iki yol vardır; ya bu diktaya karşı yitip gidilecek, ya da yola çıkanlara omuz verilip yol arkadaşı olunacaktır. 

Ben yolda olmayı, varmaktan üstün sayanlardanım. Bu yeni mücadeleye omuz vermeyi milli bir mücadele sayıyorum. Bilinsin ki bu mücadele gereklilikten doğmuştur. Milletimiz birbirinin kopyası liderlerden bıkmıştır.  Bu hareket muhakkak ki iktidar olacaktır. Yeni Türkiye masallarıyla girilen dehlizlerden çıkarılacaktır. Nefsimizi bir kenara koymak gerekmektedir. 

Biz inşallah yeni okyanusları hep beraber keşfedeceğiz. MHP’de kalan ülküdaşlarıma varsa hakkımı helal ediyorum. MHP yönetimine de arınma, temizlenme ve iktidara yürüme konusunda da başarılar diliyorum. Bu en büyük hakem olan milletimiz hepimizi değerlendirecek. Şairin dediği gibi; el mi yaman bey mi yaman, yakında gösterir zaman diyoruz ve kararı Türk milletine bırakıyoruz. Bizler kuracağımız yeni partiyle Türkiye’nin önüne yeni yollar açmaya geliyoruz. Türkiye Cumhuriyeti devletinin ilkelerini korumaya geliyoruz.

CNN’in haberine göre; Her beceriksizliğine günah keçisi bulan, önüne gelene aldanan ama millletimizi sürekli aldatan bu pişkin iktidardan da hesap sormaya geliyoruz. Bayrağı en ileriye taşımaya gayret edeceğiz. Çok çalışacağız, Türk siyasetine yeni bir soluk getirirek milletimize umut olacağız. Çelik bir yay gibi geliyoruz, rahat olanları rahatsız etmeye geliyoruz. 

Akşener: Bu kandırıkçı iktidardan sandıkta kurtulacağız

Koray Aydın’ın konuşmasından sonra sahneye çıkan Akşener şunları söyledi: Biz çocuklarımıza hayal kurduramıyoruz. Sayın Bakanım 61 yaşında olduğunu söyledi, yaşıtız. Biz hayaller kurardık eskiden. Ekonomik olarak yüksek ailelerin çocukları olmadığı halde ülkemiz için hayallerimiz vardı ama bugünün gençleri hayal kuramadıkları gibi, bizden daha yaşlı bir dile sahipler. Aldatanların ülkemizin gençlerini getirdiği nokta budur. Ben ve arkadaşlarıma cenab-ı hak bu yolu açacak, sözümüzün arkasında o kadar net duracağız ki, bu kandırıkçı iktidardan sizin gayretinizle, demokrasiyle sandıkta kurtulacağız. Ben tekrar sayın bakanıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyorum. 

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA