Gündem

Manisa' da TOKİ İşlemleri başladı

Manisa halkının dört gözle beklediği TOKİ çalışmaları Yunus Emre Belediye’ si tarafından  başlanıldığını halka duyurdu.

Manisa’ da Yunus Emre Belediye’si tarafından yapılan “Yunuskent Projesi’ kentte yaşanmış olan konut ile ilgili sıkıntıların sonu demek. Kent içerisinde yaşanan yerleşim problemlerinin ortadan kalkmasına sebep proje ilk adımda bin 101 konut için çalışmalara başladı. Bin 101 konut çalışmaları için resmi temel atma töreni ve kura çekimi için sayılı günler kaldı.

Manisa Yunus Emre Mahallesi “Yunuskent Projesi’ için temel atma işlemleri önümüzde günler içerisinde yapılması planlanıyor ancak yapılacak olan kura çekimlerinin ise 3 ay içerisinde yapılması bekleniyor.

 Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi yaptığı açıklama içerisinde Manisa da yaşanmaya devan eden konut problemi kira fiyatları ve satış fiyatları üzerinde negatif bir etki yarattıyor. Yunuskent projesi ile yeni bir şehir inşa edildiğini 5500 konut ile örnek olunan bir proje olacağını açıkladı. 

Kılıç Kaya müteahhit firma ile anlaşma yapılarak 22 Ekim 2015 Perşembe tarihi ile teslim edildiğini ve 19 Kasım 2017 Pazar günü sahiplerine teslimi yapılacağını açıklamalarında dile getirdi.

Şantiye alanı içerisinde çok dikkatli ve özenli bir çalışmanın devam ettiğini dile getiren Kılıç Kaya , idari ve teknik personel için binalar ,  malzeme için depolar , işçiler için  yatakhaneler ve yemekhane yapıldığını da açıklamaları arasında söylemeyi unutmadı.

 Kamupersoneli.net

Bir Yorum

  1. Haberlerinizi düzenli takip ediyorum anında gelismelerden haberdar oluyorum