Gündem

Melih Gökçek : " Hayırlı Olsun Türkiye " dedi ve Başbakanı Açıkladı

Melih Gökçek Yeni Genel Başkan ve Başbakanı Twitter’dan Açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ. Melih Gökçek sosyal paylaşım sitesi twitter üzerinden AK Parti Genel başkanı ve başbakanın Ulaştırma , Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sn. Binali Yıldırım olacağı yönünde sinyal verdi. 1 Kasım seçimlerinden sonra Binali Yıldırım “Vurur Yüze İfadesi , Yine Tek Başına İktidarız ‘Bir Tanesi'” şeklinde bir mesaj yayımlamıştı. Binali Yıldırım’ın mesajı sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Melih Gökçek twitter üzerinden yaptığı açıklamada Ulaştırma Bakanı’nın Yeni Başbakan olacağı sinyallerini şu şekilde verdi “Hayırlı Olsun Türkiye. Bir Tanesi Geliyor Bir Tanesi” .


Kısa zaman önce Başbakan Ahmet Davutoğlu, Görevi bırakma kararı almış ve yeni genel başkan ve başbakanın belirlenmesi için olağanüstü kongrenin 22 Mayıs 2016 tarihinde toplanacağı dile getirmişti. Başbakanın görevden ayrılmasından sonra yeni başbakan ve AK Parti genel başkanının kim olacağı yönündeki dedikodular başlamış, ilk günler Numan Kurtulmuş ismi ön plana çıkarken, sonraki günlerde yeni Başbakanın Binali Yıldırım olacağı haberleri gelmeye başlamıştı. AK Parti genel başkan adayları bu gün toplanacak MKYK sonrasında açıklanacak.

Kamu haberlerinden  , gündem haberlerinden , son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olmak için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara