Gündem

Melih Gökçek'ten Yeniden Darbe İhtimali Açıklaması

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı twitter üzerinden şunları söyledi:

Sevgili twit alemi… Sizlere bu gece tarihi bir açiklama yapacağım… Son zamanlarda yaptiğim açiklamalar feto camiasinda inanilmaz bir paniğe neden oldu… Biliyorsunuz bir tartişma başlatmıştık. Türkiye’de yeniden bir darbe olur mu? Olamaz çünkü darbe karşiti olarak meydanlarda darbecilere karşi mücadele eden onbinlerce genç şu anda asker. Subaylar bu askerleri kitadan çikarmaya çalişsa, bu askerler o subaylarin emrini dinlemez, hesap sorar,hatta tehlike görürse çatişir dedim.

Hadi birilerini ikna edip sokağa çıksalar, bu kez halkla karşı karşıya gelirler. Halk geçen sefer silah olmadan bedenleriyle karşi çikmişti. Bu kez silahları ile çıkarlarsa kan dökülür. Çünkü halk arasinda inanilmaz bir silahlanma var demiştim.

Arkasindan şunu ilave etmiştim. Ben bu silahlanmayi kesinlikle tasvip etmiyorum ama gerçekleri görmemek için başımızı kuma gömemeyiz. Bunun için tedbir alinmali ve tüm silahlar devlet tarafindan kontrol altina alinmali dedim.

Son birkaç gün içinde enteresan gelişmeler oldu. İfadelerimin muhatabi kesinlikle fetocu subaylar iken durumdan vazife çikaran ve darbe sırasında fetoya karşı olduğunu bildiğim birilerinden acaip tepki ve yorumlar geldi; “Gökçek halkı orduya karşı silahlandırıyor”
Cevabim şimdi yerine oturacak…
Çüşş geri zekali…
Ben senin anlama kabiliyetine tüküreyim. Bilinmeli ki bu ordu benim ordum. El-bab’da çarpişip şehit olan bu şerefli ordumla gurur duyuyorum.

Aşağida fotoğraflarını gördüğünüz bu orduyla şeref duymayan dünyanin en şerefsiz insanıdır.
 

Ancak şimdi size bomba gibi bir haberim var. Duyduğunuzda şok olacaksiniz.
Tankla topla bundan böyle darbe yapamayacağini anlayan fetocularin suikastlarla yola devam edeceğini söylemiştik…
Bu konuda değişik çabalarin olduğu, ancak devlet erkaninin iyi korunmasi dolayisiyla amaçlarina ulaşamadiklari biliniyor. İşte fetonun talimati ve yeni çabalar.
Feto; fetocu subaylara özellikle akparti’ye karşi olan bazi subaylarla  işbirliği yapmalarini ve yeni bir anlayışla, ‘Tanksiz topsuz bir infaz darbesi’   gerçekleştirmelerini talimat olarak verdi…
Olay şöyle gerçekleştirilecekmiş…

Herkes gece yarisi uykuda iken geceyarisi saat 04-05 siralarinda Ankara ve İstanbul’da 20 ayri noktaya,diğer vilayetlerde 2-3 noktaya 100-200 askerle ani baskin yapilacak ve hedef kişiler infaz edilecek. Bu suretle halkla karşi karşiya gelmeden mesele halledilecekmiş.

Ey darbeciler…

Sizi takip ediyoruz ve bütün tezgahlarinizi öğreniyoruz. Biz sizi geceyarisi operasyonunuzda da bekliyoruz… Gelin ki bu millet size gene dersinizi versin. Gene hezimete uğrayacaksiniz. Fetocularda amaç referandumdan önce son çikişi yapmak. Çünkü referandumdan evet çikmasini kendilerinin kesin sonu olarak görüyorlar. Türk ordusunun şerefli subay ve assubaylarina çağrida bulunuyorum…
Bu darbecileri ihbar edin ki temizlik daha çabuk olsun. Biz şerefli ordumuzla gurur duyuyoruz ama darbecilere bu ordu haram.
Yaşasin bu ülkenin birliği için canlarini veren ve vermeye hazir olan şerefli türk ordusu.

Melih Gökçek Twitter üzerinden bu önemli açıklamayı yaptı.

Kamupersoneli.net | Ankara