Gündem

Meral Akşener: " Baş Paralel Sayın Bahçeli" ( Meral Akşener Kimdir? )

Meral Akşener 18 Temmuz 1956 Gündoğdu İzmit Doğumludur. MEral Akşener 20. 21. 23. 24. 25. dönemlerde Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekilliği yapmıştır. İzmit 1956 doğumlu meral akşener İçişleri Bakanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekilliği görevlerinide yerine getirmiştir. İstanbul ve Kocaeli milletvekilliği yapan Evli ve bir çocuk annesi Meral Akşener, 1 Kasım 2015 Türkiye Genel Seçimi’nde partisi MHP’den aday gösterilmemiş ve kısa süre sonra MHP’nin seçimde aldığı başarısız sonuçlar üzerine Genel Başkan adaylığını açıklamıştı.


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Adayları Kimlerdir?

Genel Başkan adaylığını açıklayan diğer adaylar, Sinan ,Oğan , Ümit Özdağ, Koray Aydın olmuştu.

Devlet Bahçeli : “Okyanus Ötesi Hamlelerin Piyonları”

MHP’de son zamanlarda gündeme bomba gibi düşen mahkeme kararı sonrası Devlet Bahçeli muhalifleri Paralel yapıya unsur olmakla suçlarken gün içerisinde Meral Akşener Devlet Bahçeli’ye cevap verdi ve asıl paralel yapı unsurunun kendisi olduğu imasında bulundu. Cnn Türk ‘ün haberine göre kendisine yöneltilen paralelci suçlamalarına Meral Akşener şu yanıtı verdi ; 

Meral Akşener :”Baş Paralel Sayın Bahçeli Oluyor”


“Eski Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu için de böyle demişlerdi. Şimdi de benim için diyorlar. O dönem sayın İhsanoğlu, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin adayıydı. Ekmeleddin İhsanoğlu bir paralel proje ise, onun seçen baş paralel de Sayın Bahçeli oluyor”

Kamu haberleri gündem haberleri ve çok daha fazlası için kamupersoneli.net ‘i takip etmeye devam edin.Kamupersoneli.net’in android uygulaması google play üzerinden ücretsiz olarak indirilebilir.

Kamupersoneli.net |Ankara