Gündem

Meteoroloji Uyardı! Çok Kuvvetli Yağış Geliyor!

 Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamaya göre Orta Karadeniz’de bu gece saatlerinden itibaren çok kuvvetli yağış bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Orta Karadeniz’de yağışların bu gece saatlerinden itibaren etkisini arttırarak Samsun, Tokat, Amasya ve Giresun çevrelerinde kuvvetli, Samsun’un doğusu ile Ordu il genelinde ise çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olmasının beklendiği kaydedildi.

Vatandaşların yaşanabilecek sel, su baskını, lokal dolu, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu.

Kamu haberleri, sınavlar, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, spor, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır.Ayrıca Twitter üzerinden #kamupersoneli hashtagi ile dile getirilmesini istediğiniz herşeyi bizlere ulaştırabilir, sosyal medyada da kamu gündeminden haberdar kalmaya devam edebilirsiniz.

AA
|Kamupersoneli.net| Ankara