Gündem

Metro Turizm'de Yaşanan Olayın Ayrıntıları Gün Yüzüne Çıktı

Metro Turizm otobüsünde yaşanan taciz olayı skandala dönüştü. Geçtiğimiz günlerde yaşanan skandal olay ile ilgili flaş açıklamaların ardı arkası kesilmedi. Muğla’dan İstanbul’a gelen üniversite öğrencisi C.D., otobüste koltukta uyurken ona cinsel istismarda bulunan muavin hakkında konuştu ve yaşanan olayları bir bir anlattı.


Muğla’dan İstanbul’a Metro Turizm firmasında muavinin cinsel saldırısına maruz kalan C.D.’nin açıklamaları şu şekilde oldu, “Toplumda kadınlara yönelik yaratılan baskı ortamı ve kadınlara karşı işlenen suçların cezasız kalması bu yaşadıklarımızı tetikliyor. Caydırıcı bir adım atılmadığı için birileri buradan kendilerine pay çıkartıyor”

CD., skandal olayın yaşandığı anda otobüste tepkisini dile getirdiği anlarda otobüste bulunan kişilerin kendisine inanmadıklarını belirtti. C.D. yaşadıklarının ardından bu şekilde tepkisiz kalınmasına son derece üzüldüğünü belirtti

Sapık Muavinden Açıklama Geldi

Şirket yetkililerinin muavine “Bak eğer olay doğru ise zaten Adli Tıp’ta ortaya çıkar. Doğruyu söyle” sözlerinden sonra konuşmaya başlayan muavin G.G.’nin “Şeytana uydum yaptım abi” dediği öğrenildi.

Otobüste Neler Yaşandı?

Muğla-İstanbul seferini yapan Metro Turizm otobüsünde İstanbul’da bulunan arkadaşı Kerem G.’nin yanına gelmek üzere otobüse binen üniversite öğrencisi C.D.’nin yaşadıkları Türkiye’nin gündemine skandal gibi düştü. Otobüsün feribotta olduğu anda 05:40’ta koltukta uyumakta olan C.D., hemen yanı başında işittiği sese uyandı. Mağdur C.D. uyandığı anda muavin G.G.’nin hemen yakınında mastürbasyon yaptığını gördü. Muavinin sıvıları genç kızın yüzüne ve koltuğa doğru geldi. C.D.’nin çığlık atması ile yolcular ayaklandı, durum ilgili birimlere iletildi.

Otobüsün Eskihisar İskelesi’ne yanaştığı esnada G.G. gözaltına alındı. İddialara göre, G.G. başlangıçta durumu inkâr etti. Ancak, şirket yetkililerinin devreye girmesi ile G.G. suçunu itiraf etti.

Şirkettin üst düzey bir yetkilisinin telefonla konuştuğu G.G. yetkili ile başlangıçta tereddütlü bir şekilde konuştu.

Muavin Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Kamupersoneli.net  | Ankara

Bir Yorum

  1. Galip Öztürk açıklama yapıyor. Olayı paralele bağlıyor paralel yaptı diyor.
    Paralel kim?
    Kız öğrenci mi
    Muavin mi
    Galip Öztürk mü
    Galip Öztürk paralelin hizmetinde değil miydi?
    Kim Paralel = Galip Öztürk hala paralel kimseyi kandırmasın.