Gündem

MHP 9 İlde Anayasa Değişikliği Referandumuna İlişkin Miting Yapacak

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın AA muhabirine MHP’nin halk oylamasına kadar sahada yapmayı planladığı çalışmalarla ilgili çeşitli bilgiler verdi. 

9 İLDE MİTİNG

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın AK Parti ile bir arada miting yapılıp yapılmayacağına dair sorulan soruya da cevap verdi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Anayasa değişikliği referandumu hakkında sahada yapılacak olan çalışmalarla ilgili şu açıklamayı yaptı;

“Açık hava mitingleri yapacağız. Mitinglerimiz büyük illerden başlayarak olur. Mitinglerimiz için Elazığ, Bursa, Kayseri, Eskişehir, Sakarya, Ankara, Afyonkarahisar, Antalya, İstanbul ilk etapta planlanan şehirler. Sahada propaganda faaliyetleri devam ederken yenileri eklenir. Ama ilk etapta bu 9 il. Şu ana kadar AK Parti’den bir teklif gelmedi, bizden de böyle bir teklif gitmedi. Biz MHP olarak kendi kampanyamızı kendimizin yürütmesi konusunda kararlıyız.”

Yalçın, “AK Parti ile birlikte miting yapma konusunda bir kıstasınız var mı?” sorusuna, “Öyle bir kıstasla kendimizi sınırlamaya gerek yok.” cevabını verdi.

Kamupersoneli.net | ANKARA