Gündem

MHP Lideri Bahçeli'den CHP'ye Eleştiri! 'Yürüdüler Olmadı Oturdular Yine Olmadı'

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından gündeme dair önemli konulara yönelik açıklamalarda bulundu. Yapmış olduğu paylaşımlarda CHP’nin TBMM Genel Kurulu’nu terketmeme eylemine de değinen MHP Lideri Bahçeli, ” yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı” ifadelerini kullandı. 

”YÜRÜDÜLER OLMADI, OTURDULAR YİNE OLMADI”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Halk Partisi’nin TBMM Genel Kurulunu terk etmeme eylemine yönelik açıklamalarda bulundu. MHP Lideri konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı. “Şunu da özellikle vurgulamak istiyorum ki, TBMM bir eylem alanı, şov mekanı, tiyatro sahnesi değildir, olmamış ve olmayacaktır. Yürüyünce adalet bulacaklarını sananların, sabahlara kadar oturmakla söz hakkına sahip çıkacaklarını iddia etmesi gaflettir, kara mizahtır. Yürüdüler olmadı, oturdular yine olmadı. Bundan sonra farklı bir eylem tarzını tedavüle çıkarırlarsa artık kimse şaşırmaz, şaşkınlık yaşamaz.”

YUSUF HAS HACİP’İN SÖZLERİYLE ELEŞTİRDİ

MHP Lideri Devlet Bahçeli açıklamalarına Yusuf Has Hacip’in sözleriyle devam ederek, “Yoksa akıl, bilgi; gir ağla, çık ağla. Kuş kanadıyla, yiğit namıyla, insan şanıyla, irade kalıcılığıyla, millet ruh ve duruşuyla, siyasetçi de milli ahlakıyla anlamlı ve özeldir. Ucuz insan dedikodu yapar, büyük adam ülkülerinin sancağını tutar. Siyasi dedikoduyla kriz umanların hevesleri de kursaklarında kalacaktır.” ifadelerini kullandı. 

Kamupersoneli.net – ANKARA