Gündem

MHP Yatağan İlçe Teşkilatı Tüm Kademeleriyle Feshedildi

Muğla MHP Yatağan İlçe Başkanı Serkan Uzun, MHP Genel Merkezince ilçe teşkilatının tüm kademeleriyle feshedildiğini bildirdi.

Uzun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kongre sürecinde genel başkanlığa adaylığını açıklayan Meral Akşener’i desteklemeleri yüzünden bu kararın alındığını iddia etti.

Feshedilme kararını beklediklerini ve sürpriz olarak görmediklerini belirten Uzun, “Görevden alınmadık, sadece teşkilatımız kapatıldı. Partimiz içerisinde görev almaya ve partimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Sonuçta bu dünyaya ilçe başkanı olarak gelmedik ki ilçe başkanı olarak bu dünyadan gidelim. Bugün yaşamış olduğumuz olaylar, ne kadar haklı bir yolda olduğumuzu bir kez daha göstermiştir.” dedi.

Kendisinden sonra göreve atanacak ilçe başkanına yeni görevinin şimdiden hayırlı olmasını dileyen Uzun, “Türkiye’nin MHP’ye ihtiyacı var. Bizim de MHP’yi iktidar yapmaktan başka bir amacımız yoktur. Bu zamana kadar beraber görev yaptığımız arkadaşlara ve partimize gönül vermiş herkese teşekkür ediyorum. Konuyla ilgili olarak detaylı açıklamaları, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla görüştükten sonra yapacağız.” ifadesini kullandı.

Uzun, ilçe teşkilatı bünyesindeki kadın ve gençlik kollarının da feshedildiğini kaydetti.

Kamupersoneli.net | AA