Gündem

Müsteşar Özçelik AÖF Diplomasını Aldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik Açık Öğretim Fakültesi  İktisat Kamu Yönetimi bölümü diplomasını aldı.  

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesi (AÖF) İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitiren Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik, diplomasını Rektör Prof. Dr. Naci Gündoğan’dan aldı.

AÜ’den yapılan açıklamaya göre, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olan Faruk Özçelik, ikinci üniversite programıyla ilk olarak AÜ Açıköğretim Fakültesi Bankacılık ve Sigortacılık Bölümünü daha sonra da İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü tamamladı.

Diploma töreninde konuşan Müsteşar Özçelik, Açıköğretim Fakültesinde öğrenci olmanın kendisine heyecan verdiğini belirterek, öğrenim gördüğü her programın kendisine yeni şeyler kattığını kaydetti.

Öğrenmenin yaşam boyu devam eden bir süreç olduğuna dikkati çeken Özçelik, kendisi gibi binlerce kişiye bu fırsatı tanıyan Anadolu Üniversitesine teşekkür etti.

Müsteşar Özçelik’e diplomasını veren AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan ise Açıköğretim Fakültesinin, toplumun her kesimine eğitimde fırsat eşitliği sunduğunu, profesyonel hayatın içinde olanlara da kendilerini yenilemeleri ve güncellemelerine imkan verdiğini ifade etti.

Kamupersoneli.net – AA 

Bir Yorum

  1. daha sınav sonuçları açıklanmadılar diploma veriliyorlar haksızlık değil mi bu