Gündem

Mutlu Ekizoğlu Kimdir?

Mutlu Ekizoğlu Kimdir?

Mutlu Ekizoğlu 1967 Eskişehir doğumludur. 6 Ekim 2012 Tarihli Müşterek kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi iken, Siirt İl Emniyet Müdürü olarak atandı. Mutlu Ekizoğlu İstihbarat Daire Başkanlığı, Ağrı Emniyet Müdürlüğü, İnterpol ve Narkotik Şubelerinden Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu. Mutlu Ekizoğlu 17 , 25 Aralık darbe girişiminin hemen ardından görevden alındı.


Bir Çok Operasyonun Beyin Takımındaydı ( Şimdi Gözaltı Listesinde)

Mutlu Ekizoğlu evli ve 3 çocuk babasıdır. Mutlu Ekizoğlu Odatv, Şike , Balyoz ve Ergenekon opeasyonlarını yöneten beyin takımında yer alıyordu.  Mutlu Ekizoğlu, şike operasyonu sırasında, Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım’ın gözaltına alındığı sırada emniyet güçleri tarafındamn çekilen görüntüleri basına sızdırdığı öne sürülmüştü. 

Kamu haberleri , gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını cep telefonunuza indirerek, gelişmelerden ve çok daha fazlasından her yerde haberdar olma fırsatına sahipsiniz. Kamupersoneli.net’in forumlarını ziyaret ederek, ücretsiz üye olabilir, tartışmalara katılabilir, yeni tartışma başlatabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara