Gündem

Osmaniye'deki Kazada Hayatını Kaybedenler ve Yaralananların İsimleri

 Osmaniye’de 14 kişinin öldüğü, 26 kişinin yaralandığı kazada midibüsün bir otomobille çarpıştıktan sonra sulama kanalına düştüğü öğrenildi.


Edinilen bilgiye göre, İskenderun’dan geziye giden ilkokul öğrencileri ile öğretmen ve velileri taşıyan 31 KLY 69 plakalı midibüs ile plakası henüz öğrenilemeyen otomobil, Osmaniye-Kozan karayolu Cevdetiye köyü yakınlarındaki DSİ’ye ait sulama kanalı yakınlarında çarpıştı. Kaza sonucu midibüs, sulama kanalına devrildi.

Kazada, midibüste bulunan çocuklar Beritan ve Baver Geyik, Nehir Uludağ, Bahadır Karakurt, Meral Sarı, Yağmur Keskin, Umut Ayas, Merve Pembe ile Nur Seviner, Sevgi Ayas, Ahmet Cebeci, Sultan Geyik, Feruşah Esen ve Müzeyyen Keskin yaşamını yitirdi.

Kazada otomobilde bulunan Ceylin ve Deniz Ercan, İpek Gök, midibüste bulunan Nebile ve Seher Sina Üst, İra Fatma Ercan, Deniz ve Ege Ünlü, İlyas, Olivya, Michel, Vanessa Demirci, Meltem, Naz ve Mehmet Erdem Karakurt, Belinay Ayas, Hüseyin Eşen, Emir Çapu, Fatma Naz Akyürek, Rumeyza Ezgi, Tuana ve Zübeyde Has, Süleyman Arda, Yılmaz, Serpil ve Fatma Pembe yaralandı.

Kamupersoneli.net – AA