Gündem

Özel Uçağı ile İstanbul'dan Künefe Siparişi Veren İşadamı

Ünlü Türk işadamı Ekim Alptekin ve eşi Nigar Talibzade, bir süredir Yunanistan’ta tatil yapıyor. Arkadaşlarıyla arasında geçen sohbet sonrası Ekim Alptekin Özel uçağı ile jest yaptı. Alptekin’in yaz başında adadaki Yunan arkadaşları için yaptığı jest ise kulaktan kulağa yayılıyor.

Adada Bir gün akşam yemeği sırasında Yunan dostlarıyla buluşan işadamı Ekim Alptekin, aralarında geçen sohbet sırasında arkadaşlarının künefeyi çok sevdiği bilgisini alıyor. Ünlü işadamı, “Künefenin tadını çok özledik” diyen arkadaşlarına büyük bir jest yapıyor; özel uçağının pilotunu arayarak ertesi gün adaya İstanbul’dan künefe getirmesini istiyor.

Bu olayı yakın arkadaşları, adadaki herkese ‘Dost canlısı müthiş Türk Ekim Alptekin’ diye anlatarak ünlü işadamını efsane haline getirildi.

Ekim Alptekin Kimdir?

Ekim Alptekin, 1977 yılı  Ankara  doğumlu. Utrecht Üniversitesi’nde hukuk ve ekonomi öğrenimini tamamlayan Ekim Alptekin bugün, EA Group Yönetim Kurulu Başkanı. 

Ayrıca ABD’de jet motoru üreten Eclipse’nin kurucu ortağı olan  Ekim Alptekin, Türk Amerikan Ticaret Odası olarak T.C. Bakanlar Kurulu kararıyla kamu yararına faaliyet gösteren Türk Amerikan İşadamları Derneğinin (TABA) Genel Başkanıdır.

Kamupersoneli.net  | Ankara