Gündem

PTT Sözlü Mülakatı Geçen Adayların Hazırlamaları Gereken İşe Başlama Evrakları

PTT A.Ş. Personel alımı için daha önceden ilan yayımlamış ve alınan başvurular sonucu sıralama ile sözlü sınavlar tamamlandı.

PTT A.Ş Sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasından sonra sözlü sınavı geçen adayların en çok araştırdığı konulardan biri ise başvuru sırasında istenen belgeler. Kamupersoneli.net olarak araştırmalarımız sonucu PTT personel alımında istenen belgeleri aşağıda belirttik.

PTT Personel Alımı Esnasında İstenen Belgeler

# Nüfus cüzdanı fotokopisi (Nüfus Cüzdanının aslıda Fotokopisi ile birlikte getirilecek. Fotokopi ‘aslı gibidir’ ibaresiyle onaylanıp, aslı ilgiliye iade edilecek.),
# KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı,
# Öğrenim durumunu gösterir belge (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslıda ile Fotokopisi birlikte getirilecek. Fotokopi ”aslı gibidir” ibaresiyle onaylanıp aslı ilgiliye iade edilecek.),
# Atanacağı pozisyonda çalışmasında sakınca olmadığına ilişkin sağlık raporu (Tam teşekküllü Hasataneden alınacak Heyet Raporu kabul edilecektir.)
# Askerlikle ilişiği olmadığına ilişkin belge,
# Adli sicil kaydı (Resmi Kurum için Adli sicil kaydı yoktur ve Adli sicil arşiv kaydı yoktur şeklinde ve ıslak imzalı olacak.),
# Mal bildirim beyannamesi,
# İş isteme beyannamesi,
# Başka kurum veya kuruluşa karşı mecburi hizmetle yükümlü bulunmadığına dair yazılı beyan,
# 8 adet vesikalık fotoğraf (Erkekler için kravatlı-sakalsız),

 PTT A.Ş Kaç Personel Alımı Yaptı


PTT A.Ş 1038 Personel alımı için daha önce ilana çıkmıştı. İlana yapılan başvurular sonucunda 10 Mayıs 2016 tarihinde sözlü sınav aşamasına hak kazanan adayların listesi yayımlanmıştı. PTT Avukat, Mimar, Mühendis, Gişe ve Büro Görevlisi, Tekniker ve Dağıtıcı pozisyonları için personel alımı yapacak. 

Kamu personeli alım haberlerinden,  PTT İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü duyurularından, Gündemdeki gelişmelerden, son dakika haberlerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’i takip etmeye devam edin.

Kamupersoneli.net | Ankara