Gündem

Ramazan Ayında Bankaların Kampanya Rekabetleri Müşterilerinin Yüzünü Güldürüyor

Bilinen ve isimlerinden çokça bahsettiren köklü bankalar, ramazan ayının gelmesi ile kendi aralarında kampanya rekabetine girdiler. Bu rekabet ise banka müşterilerinin yüzünü güldürdü.  

Ramazan ayında müşterilerin, alışverişlerini kredi kartlarıyla yapması için kampanyalar düzenleyen bankalar arasında kıyasıya rekabet yaşanıyor.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, birçok banka, müşterilerine kredi kartlarıyla başta market ve restoranlarda olmak üzere Ramazan ayında yapacakları belli miktarlardaki alışverişler için para yerine geçen “hediye puan” sunuyor.  

İş Bankası’nın Maximum kredi kartı için gerçekleştirdiği “Aylardan Ramazan fırsatlardan maximum” kampanyası kapsamında, 4 Haziran-4 Temmuz tarihleri arasında anlaşmalı marketlerden tek seferde ve farklı günlerdeki 100 lira üzeri 4. peşin alışverişe 40 lira değerinde puan hediye ediliyor. 

Denizbank’ın Paracard kampanyasında ise 3 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında yapılacak 80 lira ve üzeri 2. alışverişe 10, 4. alışverişe 15, 6. alışverişe 25 ve 8. alışverişe 30 lira olmak üzere müşteriye toplamda 80 lira bonus sunuluyor.

Akbank Axess kredi kartı için 1 Haziran-7 Temmuz arasında geçerli olan “11 ayın sultanı Axess’le çıkar tadı” kampanyasında, market, restoran ve akaryakıtta 100 lira ve üzeri alışverişlerde her gün için 11 lira, toplamda 55 liraya varan chip para hediye ediliyor. 

Odeabank’ın Bank’O Card Axess kredi kartıyla 2-30 Haziran tarihleri arasında gıda ve market alışverişlerinde en az 100 liralık harcama yapanlara, yüzde 8 KDV indirimi kadar chip para sunuluyor. Cafe ve restoran harcamalarının dahil olmadığı kampanyada bir müşteri, en fazla 50 TL chip para kazanabilecek.

-TEB’den öğrenci bileti fiyatına sinema

Türk Ekonomi Bankası’nın (TEB) “İndirim Ramazanda da beyaz perdede” kampanyası kapsamında, Cinemapink salonlarında CEPTETEB ve TEB kredi kartlarını kullananlar, sinemayı öğrenci bileti fiyatına izleyebiliyor. 1 Ekim’e kadar geçerli olan kampanyada, öğrenci bileti için ayrıca bir indirim yansıtılmıyor. Bir müşteri, aynı ay içinde birden fazla sayıda da kampanyadan yararlanabiliyor.

Vakıfbank, Ramazan alışverişlerini Worldcard ile yapanlara 50 TL Worldpuan hediye edecek. 3 Haziran-10 Temmuz tarihleri arasında geçerli kampanya kapsamında, World üyesi gıda marketi, giyim, çok katlı mağaza, ayakkabı, kozmetik, aksesuar, cafe, restoran ve fast-food alışverişlerinde tek seferde yapılacak ilk 100 lira ve üzeri alışverişten sonra, tek seferde gerçekleştirilecek her 100 lira ve üzeri alışveriş için 10 lira, toplam 50 lira Worldpuan hediye söz konusu.

Halk Bankası’nın Paraf kredi kartıyla 4 Temmuz’a kadar 18.00 ile 24.00 saatleri arasında yurt içi market ve restoranlarda tek seferde yapılacak 100 lira ve üzeri harcamalara  ise yüzde 5 ParafPara hediye ediliyor. Kampanya boyunca bir müşteri, asıl ve ek kartlarıyla birlikte en fazla 50 TL ParafPara kazanabilme hakkına sahip.

Şekerbank’ın Şeker Bonus Kartı ile 3 Haziran-7 Temmuz tarihleri arasında bonus üyesi iş yerlerinde tek seferde ve farklı günlerde yapılacak her 100 lira ve üzeri market ve akaryakıt alışverişine de 10, toplamda 50 lira bonus hediye ediliyor.

Kamupersoneli.net / Anadolu Ajansı