Gündem

Roksan Kunter Hackerlar Hakkında Suç Duyurusunda Bulundu ( Roksan Kunter Kimdir? )

 Hanedan torunu olduğu bilinen ünlü televizyon sunucusu Roksan Kunter’in cep telefonu ve tabletini hackleyen sanal korsanlar “10 milyon lira vermezsen özel fotoğraflarını internette yayınlarız” şeklinde tehdit etti. Efsane basketbolcu Erman Kunter’in spor sunuculuğu yapan kızı Roksan Kunter’e sanal kumpas kuruldu. Genç sunucu e posta kutusuna gönderilen bir maili açtıktan sonra hackerlar’ın tuzağına düştü. Hackerlar genç kadının cep telefonu ve tabletindeki tüm verileri ele geçirdiklerini iddia ederek sunucudan şantajla para istedi.  Savcılığa şikayette bulunduğu öğrenilen güzel sunucu “Ben evli çocuklu ve sakin yaşayan bir kadınım. Mağdurum” dediği öğrenildi.


Roksan Kunter Kimdir?

Roksan Kunter 2. Abdülhamit’in torunlarından olan Osman Nami Osmanoğlu’nun torunudur. Babası Türkiye’nin en tanınan basketbolcularından birisi olan Erman Kunter’dir. İsminin aslı büyük babannesi olan Hürrem Sultan’dan gelmektedir. Hürrem Sultan’ın asıl ismi Roksölan’dır. Fransa’da iletişim okuyan Kunter, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Radyo Televizyon okumuştur. 10 yıl basketbol oynayan Kunter, Spor programı sunuculuğu yapmaktadır.

Kamu haberlerinden, gündemdeki gelişmelerden, son dakika teknoloji haberlerinden ve dahasından haberdar olmak kamupersoneli.net ile mümkün.

Kamupersoneli.net | Ankara