Gündem

Sağlık Bakanı Akdağ: Erzurum'a Şehir Hastanesi Kurulacak

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum’da yapımı süren şehir hastanesine değinerek, “Allah nasip ederse, bu yılın sonunda Erzurum’un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak. Bu Erzurum Şehir Hastanesi aynı zamanda bölgeye de hizmet eden bir hastanedir. Üniversite hastanemiz de bölgeye hitap eden bir hastanedir. Böylece bu iki merkez irtibat halinde bölgenin sağlık ihtiyaçlarını görecek.” dedi.

Palandöken Kayak Merkezi’ndeki bir otelde düzenlenen Erzurum İl Sağlık Değerlendirme Toplantısına Sağlık Bakanı Recep Akdağ’da katıldı. Bakan Akdağ toplantının sonunda çeşitli açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın açıklamasının detayları şöyle;

45 YATAKLI ŞEHİR HASTANESİ 

“Allah nasip ederse bu yılın sonunda Erzurum’un bin 450 yataklı ve toplamda 450 bin metrekareyi aşan bir şehir hastanesi olacak. Bu Erzurum Şehir Hastanesi aynı zamanda bölgeye de hizmet eden bir hastanedir. Üniversite hastanemiz de bölgeye hitap eden bir hastanedir. Böylece bu iki merkez irtibat halinde bölgenin sağlık ihtiyaçlarını görecek. Tıbbi açıdan bu ihtiyaçlar şu anda görülüyor. Yaptığımız, hastanın konforu açısından, yatacağı yataklar, odalar, hizmet göreceği alanlar açısından hizmetlerin çok daha konforlu hale getirilmesidir.” 

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. İşsizim işe ihtiyacim var Allah rizasi icin yardimci olurmusunuz