Gündem

Siyasilerden Ramazan Bayramı Mesajları

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki

 “Başta bölgemiz olmak üzere dünyanın birçok yerinde vuku bulan elim hadiseler göstermiştir ki insanlık vicdanı buhrandadır. Hiç şüphe yok ki kurtuluş, İslam’ın mesajında saklıdır. İnşallah bayramımız, bu yüce mesajın idrak edildiği bir zaman olacaktır.Toplumumuzda yer alan ‘Küslerin bayrama dargın girmesi uygun değildir’ düşüncesi bile bayramların önemini bize anlatmaktadır. Bu güzel günlerde tek temennimiz ise dünyada yaşanan ve vicdanları yaralayan olayların da son bulmasıdır.” 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç

“Her bayramın devletimizin birliğinin ve dirliğinin, cemiyetimizin huzurunun ve saadetinin artmasına vesile olmasını Rabbimizden niyaz ederim.”

 DSP Genel Başkanı Aksakal

“Oysa inançların tümü Yaradan’a bağlılığı, insanlığın huzurunu ve mutluluğunu temel değer olarak görmeyecek miydi? 15 yıldır bu coğrafyada akıtılan Müslüman kanı artık durdurulmalı ve insanlar geleceğe umutla bakabilmeli. Siyasetin asli görevi de budur.”

DP Genel Başkanı Uysal

 “Şimdi bayram günü ile bu ayı taçlandıracağız. Milletçe ruhumuzu muhasebeye çektiğimiz ve vesilesiyle yenilediğimiz bu hamiyet ayından umarım fazlasıyla istifade etmişizdir. Türk ve İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. İdrak edeceğimiz bayramın huzuru ve refahı merkeze alan bir düşüncenin başta İslam coğrafyası ve insanlığa hakim olması temennimi ve duamı da paylaşıyorum.” 

 TÜED Genel Başkanı Ergün

“Ülkenin bugünlere gelmesi için geçmişte alın ve akıl teri döken emeklilerimiz, daha iyi yaşam koşullarını hak ediyor. Son dönemde aylıklara promosyon verilmesi, 30 yıl üzeri hizmet süresine denk gelen ikramiyelerin ödenmesi gibi olumlu gelişmeler yaşansa da 2000’den sonra emekli olanlara intibak uygulanması başta olmak üzere önemli taleplerimiz hala çözüm bekliyor. Bu bayramın, taleplerimizin karşılanmasına vesile olmasını istiyoruz. Emeklilerimizin daha iyi koşullarda yaşayabildiği, barış ve huzur dolu bir ülke temennisiyle tüm vatandaşların bayramını kutlarım.”

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA