Gündem

Son Dakika: Askeri Liselerden 8 Bin Öğrenci Atılacak

 Askeri Liselerde FETÖ ile Bağlantılı Öğrenciler Atılacak !

 15 Temmuz 2016 FETÖ ‘nün kanlı ve hain darbe girişimi, halkın ve devlet büyüklerinin iradeli duruşu karşısında ezildi. Darbe girişiminden kısa süre sonra hükümet yetkilileri düğmeye bastı ve devlet içerisine sızmış FETÖ’cü avına başladı. FETÖ’cülerin kamu kurum ve kuruluşlarının her kademesinde görev yaptığının gün yüzüne çıkması uzun sürmedi.  OHAL ile birlikte çıkarılan KHK ile bu kamu kurum ve kuruluşlarının içerisine sızan darbecilerin adamları bir bir temizlenecek.

Kamudaki FETÖ’cülerin tekrar devlet içerisinde istihdam edilmesinin önüne geçilecek, hatta çıkarılan kanun hükmünde kararname ile bu mümkün kılındı. FETÖ ile bağlantılı tüm kurumlar kapatılacak! bunların içerisinde yükseköğretim kurumları, hastaneler, vakıflar, sendikalar, dernekler bulunuyor.  Bir kaç gün önce haberini yaptığımız konuya gelelim şimdi?

Ne demiştik Kamupersoneli.net olarak ! bu adamlar gökten inmiyor mutlaka ama mutlaka ÖSYM tarafından yapılan sınavlara giriyor ve bu sınavlardan kopya ile geçtikten sonra askeri liselere giriyor.

İşte Dün Kamupersoneli.net ‘de yayımlanan o Haber! 

Bir Yorum

  1. Evet 2016 als incelenmeli aciklanan puanlara gore oglum baraji gecti ama mulakatlara cagrilmadi

  2. bi defa askeri liseler de toplam öğrenci sayısı 6 bin i geçmiyo nasıl 8 bin kişi tespit edeiliyor

  3. KARDEŞİM BU ASKERİ LİSELERİ KAPATMAK YANLIŞ.YAZIK OLUR.YAZIK OLUR.KURUMUN SUÇUNE İÇİNİ TEMİZLE YORGAN YAKMAK.YANLIŞ.