Gündem

Son Dakika! Bedelli Askerlik Çıkacak Mı ?

Bilindiği üzere gündemden düşmeyen konu, bedelli askerlik konusudur. Binlerce genç bedelli askerliğin çıkmasını bekliyor ve ilgili makamlara gerek sözlü gerek yazılı olarak şikayetlerini anlatıyorlar. 

Binlerce Genç Bedelli Askerliğin Çıkmasını İstiyor !

Yüzbinlerce genç bedelli askerlik konusunun halen takipçisi olarak bekliyor. Gençler ilgili bakanlıktan yapılacak herhangi bir açıklamayı bekliyorlar. Askerlik çağına gelen, mesleklerini kazandıkları kariyeri ve sahip oldukları imkanları geride bırakmak istemeyen gençler bedelli askerliğin çıkmasını istiyorlar. 

Bedelli Askerlik Sorusu Mehmet Şimşek’e Soruldu

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek katıldığı bir programda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bedelli askerliğin çıkıp çıkmayacağı hakkında bir soru üzerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, şu anda bu konunun gündemde bulunmadığını, konunun muhatabının da ilgili bakan olduğunu ifade etti.

Bedelli askerlik hakkında ilgili Bakanlıklardan herhangi bir açıklama yapıldığında sizleri sitemiz üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Tüm personel alımları, kamu haberleri, Polis Akademisi haberleri ve uygulanan sınav, mülakat sonuçlarına ilişkin bilgilere ulaşmak için, mobil uygulamalarımızı kullanabilirsiniz. Uygulanan tüm kamu sınavları ve mülakatları kapsamında en güncel ve en doğru bilgilere bu sayede kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.

Kamupersoneli.net / ANKARA

Bir Yorum

  1. Bedelli askerlik çıksa asker de olanlarda yararlana biliyorum acaba

  2. bedelli yolu gözleyenlerin ve ailelerinin talepleri geri çevrilmemelidir.

  3. biz gençler ve ailemiz halk olarak cumhurbaşkanımıza başbakanımıza hükümetimize demokrasimize 15 temmuz gecesi ve sonrası sahip çıktık çıkmayada devam ediyoruz edeceğizde şimdi sayın başkomutanımız recep tayip erdoğan ve başbakanımızdan bakanlarımızdan hükümetmizden bedelli askerlik müjdesi bekliyoruz gençler ve aileleri zor durumda

  4. Evden dışarı çıkamaz olduk arabaya binemiyoruz otelde kalamıyoruz işe giremiyoruz evlenecen kız vermiyorlar ana Avrat küfür ediyorlar eyvAllah diyip başını önüne koyup gidiyosun bakaya kalan bir Genç'in dramı ihşAllah yetkili kişiler sesimizi duyup empati yapıp kulak verirler umarım

  5. borç harç bir şekilde bulup buluşturur öderim ama askere gidersem karıma çocuğuma kim bakacak? vergi vermek bedel ödemek de vatana hizmettir. VERGİ KUTSALDIR.

  6. Yüzbinlerce aile bekliyor bu yasayı. Çıksın artık bedelli.

  7. askere gidebilecek şartlarım olsa neden bu eziyeti çekeyim? 5 ay gider gelirim. bu dert de çile de biter. göğsümü gere gere gezerim. ama o 5 ayda hayatımı bir daha toparlayamayacak biçimde dağıtacaksam da askere nasıl gidebilirim? keyiften ya da tembellikten gitmediğimizi mi sanıyorsunuz? gitmiyor değiliz. GİDEMİYORUZ.

  8. devletim benden hem üniversite okumamı
    hem erken yaşta evlenmemi
    hem de en az 3 çocuk sahibi olmamı bekliyor
    bu denklemi bozan tek şey askerlik farkında mıyız?

  9. Kısmet.kas yapalım derken göz çıkarmamak gerek.zaman hesap zamanı.

  10. Bedelli askerlik cıksın lutfen dört gözle bekliyorum