Gündem

Son Dakika: Efkan Ala Açıkladı 74 Bin Kişinin Pasaportu İptal Edildi

 FETÖ Soruşturmaları Kapsamında 12 Bin 480 Kişi Tutuklandı

İçişleri Bakanı Sn. Efkan Ala FETÖ Darbe Girişimi soruşturmaları ve İçişleri Bakanlığı ve İstihbarat Teşkilatları konusunda yapılacak düzenlemeler hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

FETÖ’nün Kanlı Darbe Girişimi Sonrasında 238 Vatandaşımız Şehit Düştü , 2 Bin 197 Kişi Yaralandı

Efkan Ala, FETÖ Darbe girişimi soruşturmaları kapsamında 74 bin kişinin pasaportunun iptal edildiğini dile getirdi. İçişleri Bakanı : 74 Bin 462 Kişinin pasaportları iptal edildi. Şehit sayısı 238 , Yaralı sayısı 2 bin 197’dir.  İstihbarat ile ilgili düzenlemeler konusunda İçişleri Bakanı Sn. Efkan Ala: ” İstihbarat teşkilatlarının yeniden yapılanması konusunda bir çalışma yürütüyoruz.

MİT, Emniyet İstihbarat  ve Jandarma İstihbarat Yapısında Değişiklik Yapılacak

Tüm istiharat teşkilatlarının yapılandırmaları ile ilgili detaylar bu çalışmalar sonrasında ortaya çıkacaktır. Elbette Türkiye’nin en yüksek seviyede istihbarat faaliyetlerini yürütebilmesi için teşkilatların olması için kararlılığımız bulunuyor. Bu çalışmalar sona erdiğinde kamuoyuna bunu açıklayacağız. Çok uzun sürmeyecek. Ortada bir sorun olduğu zaman biz o sorunu hasır altı etmeyiz. Bizim politikamız , bir sorun olduğu zaman o sorunun kaynağını bulmak, ve onu gidermektir. Bu nedenle sistem açığı olduğunu söyledik. Cumhurbaşkanı’mızdan, Başbakan’ımıza kadar bunu dile getirdik. 

Kamu haberlerinden anında haberdar olabilmek için kamupersoneli.net’in mobil uygulamasını indirmeyi unutmayın…

Kamupersoneli.net | Ankara