Gündem

SON DAKİKA! İki İlde Bomba Patlattılar! Yaralılar Var…

PKK’lı teröristlerin yollara döşedikleri patlayıcıların patlatılması sonucunda Hakkari’de 4, Van’da ise 8 asker yaralandı. Adıyaman’da ise PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışma sonucunda 1 asker yaralandı. Diyarbakır’da ise yine PKK’lı teröristler tarafından karakola ateş açıldı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmadı.

Hakkari/Şemdinli’de askeri aracın yoldan geçişi sırasında, PKK’lı teröristlere tarafından yola döşenen patlayıcının patlatılması sonucu 4 asker yaralandı. Yaralı askerler helikopterlerle hastaneye kaldırıldı. Bölgede başlatılan geniş çaplı operasyonlar ise devam ediyor.

Van’da yine askeri aracın geçişi sırasında, yola döşenen patlayıcılar PKK’lı teröristler tarafından infilak ettirildi, 8 asker yaralandı. Yaralanan 8 askerden 2’sinin durumu ağır. 

Adıyaman’da teöristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma yaşandı. Çatışmada 1 uzman çavuş yaralandı. Yaralanan uzman çavuş hastaneye kaldırıldı.

Diyarbakır’da ise bir grup terörist karakola ateş açtı. Kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyonlar başlatıldı. 

Kamupersoneli.net