Gündem

Son Dakika: Mardin Kaymakamı Şehit Oldu!

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Mardin’in Derik Kaymakamlığına PKK’lı teröristlerce el yapımı patlayıcı ile düzenlenen saldırıda yaralanan Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün, tedavi gördüğü hastanede şehit olduğunu bildirdi.

Yerlikaya, ambulans helikopterle Gaziantep’e getirilen Safitürk’ün Doktor Ersin Arslan Devlet Hastanesinde yapılan ameliyatın ardından bu sabah 07.46’da yoğun bakım ünitesinde ebediyete intikal ettiğini belirtti. 

Ali Yerlikaya, “Terör saldırısında şehit olan Kaymakamımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve ülkemize başsağlığı diliyorum.” dedi.

Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk’ün cenazesi, işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Sakarya’ya gönderilecek.

TERÖRİSTLER BOMBA PATLATMIŞTI!

Mardin’in Derik ilçesindeki kaymakamlık binasına dün PKK’lı teröristler tarafından bombalı saldırı düzenlenmişti.

PKK’lı teröristler, Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk’ün makam odasına çanta içinde bıraktıkları el yapımı patlayıcıyı dün 12.15’te uzaktan kumandayla infilak ettirdi.

Hain saldırıda Kaymakam Safitürk ile şoförlüğünü de yapan koruması Mustafa Dinç, özel kalemde görevli Mehmet Şerif Mesutoğlu, maliye memuru Beşir Ulusoy ile görevlilerden Fikret Bağı yaralanmıştı.

Kaymakamımızın mekanı cennet olsun, allah ailesine ve yakınlarına sabırlar versin. Hepimizin başısağolsun…


Kamupersoneli.net | ANKARA