Gündem

Son Dakika Meral Akşener Açıkladı :"O İmza Benim Değil! "

 Son Dakika Meral Akşener Açıkladı :”O İmza Benim Değil! ”

Fetullahçı Terör Örgütü Lideri Fetullah Gülen’e bir zamanlar en yakınlarından birisi olan Nurettin Veren’in bir televizyon kanalında yayımladığı “teşekkür belgesi” olarak iddia ettiği kağıt  hakkında Meral Akşener Açıklama yaptı.

Akşener ” O İmza Benim Değil” . Nurettin Veren : ” Meral Akşener’in bakan olmasını Fetullah Gülen istedi, bu isteğide zamanın Başbakanı Tansu Çiller’e ileten benim” demişti. Konu hakkında bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan

Mahkemeye Verdim

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener :” Bir kere bu bakan yapılma meselesini, Saygın ‘da, Çiller’de, bende epeydir söylüyorum , tekzip ettik anlattık , fakat bu kişi ısrar etmeye devam ediyor. Benle ilgili bir kağıt çıkardı, Sayın Didem Arslan orada, ‘beni bakan yaptığınız için teşekkür ederim’ şeklinde gösterdi. İlginç olan şu bu imza benim imzama benzetilen fakat benim imzam değil, ben bu konuyu da mahkemeye verdiğim için o kriminal araştırmalar yapılacak. Bu belge herkese gönderilen bir metin, o metin teşekkür metni, antet yok, İçişleri Bakanlığı ciddi bir yerdir, o ciddiyetin olduğu bir kağıt değil, tarih yok, antet yok, böyle tuhaf bir yazı. Bu benim imzam değil, dolayısıyla göreceğiz bakacağız.”

Kamupersoneli.net | Ankara