Gündem

Son Dakika: Süleyman Soylu'dan Önemli Taşeron Açıklaması

Uzun zamandır gündemden biran bile düşmeyen ve artık taşeron firmalarda çalışan işçilerin sabırsızlandığı taşerona kadro hakkında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu önemli bir açıklama yaptı.  

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu bir televizyon programına katuldı. Programda Soylu’ya taşeron konusunda sürenin neden uzadığı soruldu. Sorunun üzerine Bakan Soylu ” çalışmalarımız sürüyor, Belediyelerimizde ki çalışmalarımız tamamlanmadığından dolayı süre uzadı ” dedi. 

Taşeron Hakkında Yıl Sonuna Kadar Çalışmalarımızı Tamamlayacağız

Taşeron işçilerin kadroya alınması hakkında çalışmalarımız hiç bir zaman yön değiştirmemiştir. Bizler taşeron hakkında ki çalışmalarımızı 2016 yılının sonuna kadar tamamlayabileceğimizi düşünüyoruz. Bir çok gece sabahlara kadar Maliye Bakanlığı Çalışma Bakanlığı ile bir araya gelerek konu ile alakalı olarak çözüm üretmeye çalıştık. Taşeron hakkında çalışmalarımızın büyük bir bölümünü tamamladık. 

Çalışmalarımızın tamamlanması için çok az bir bölüm kaldı. Bu bölümde belediyelerde çalışanlar, kamuda çalışanlar, kamu alt hizmetlerde çalışan işçilerimizden oluşuyor. Ancak çalışmalarımızda önemli bir bölüm tamamlandı. Konu ile ilgili olarak karar vermemiz gereken birkaç önemli husus daha var. Taşeron konusunun bir başka boyutu ise belediyelerdir. Belediyeler hakkında bir çözüme ulaşmış değiliz. İnşallah yakın bir süre içerisinde kamu ile paylaşırız. Çalışmalarımızın önemli bir bölümü yıl sonuna kadar tamamlanmış olacaktır. 

Konu ile ilgili her türlü görüşünüzü sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer ziyaretçilerimizle paylaşabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara

Bir Yorum

  1. YAW gardaslar ülkede kriz var adamlar para bulamıyorki ondan teserona kadroyu veremiyor hatta bakınsana zorunlu fon çıkardılar taseronda umurlarında sanki seçimlerde iki süslü laf oldu bitti

  2. Bakan soylu %99.99 u tamam demişti taşoronla ilgili o 0.1 i halledeme di bir türlü

  3. Çok mu zor bu belediyeye çözüm bulmak pkk ları ayıklamak yaa yeter artık insanlar yarın nolcak işten mi çıkarılacaz diye düşünmekten bıktı.

  4. Onlara şunu sormak isterim size 1300 verelim siz geçini nin kadrolu alır günlük Yüzlira taşoron alır günlük kırk lira bide şunları

  5. KADEME KADEME GEÇİŞ YAPMAK AKILLARINA GELMİYORMU BU MUBAREKLERİN. YOKSA TAŞERONUN SABRI İSYAN SEVİYESİNE ULAŞTI , YILBAŞINA KADAR DENİRSE İÇ KARIŞIKLIK DA KAPIDA DEMEKTİR . ANA ,BABA, ÇALIŞAN VE ÇOCUKLARI İLE BİRLİKTE 5.000.000 KİŞİYİ AYAĞA KALDIRMAK İSTEMİYORLARDIR UMARIM.

  6. Ellem ettiniz kullem ettiniz yıl sonunu getireceksiniz yani öyle mi yazıklar olsun o kadar

  7. Artık inanan kalmadı bu işe olsa bile heyecanımız ve tadımız kalmadı herşey seçim endeksli dahasandığa gitmicem

  8. tok açın halinden anlarmı kendi menfati oldumu gece çıkarırlar yasayı

  9. Sizlere destek veriyorum inşAllah
    Sahte kadro değildir birde maaş yükseltilmeli sosyal devlet budur

  10. Bende ak parti üzerinde caliscam asil kadro yoksa oyda yok oylar mhp ye

  11. GERCEKTEN YAZIKLAR OLSUN SIRKETE VERI IHALSYLE DESELER HEMEN VERIRLER SANKI BES BINLIRA MAS BALICAKLAR

  12. Kandirilmak cok kötü bakalim belediyekiler size bi da oy verir mi

  13. Aynı işleri yapiyoz kadroluyla ve dahada fazla calişyoz onlardan yemin ederim cumartesi yok pazar yok işten çıkartacaklar korkusu belli bi satimiz yok Bayram yok tatil yok mesai yok onlaran en az alan 4milyar yemin ederin bizde 1500 adelet bunun Neresinde yada bu devletin bundan haberi yok bilmiyorum aklım yetmiyor ne iş yaptığımıda sökeyimmi kanal temizliyoruz lütfen ben bu vatana Can'ımı Verrim bizede sahip cıkın

  14. Belediyede kanalizasyon işinde çalışıyoruz hergün pisliğe giriyoruz 6m 7m derinlikte hat çalışmaları yapıyoruz ama biz herkesin bildiği kadroyu haketmiyoruz dimi sayın büyüklerim neymiş sözleşmeymiş bilmem neymiş yazık yeter artık da bir ay o verdiğiniz 1300tl ile siz geçimin nediyelim Allah büyüktür

  15. beledi̇ye çalişanlarina gerçek kadro i̇sti̇yoruz