Gündem

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakatına Adaylar Tepkilerini Göstermeye Devam Ediyorlar

Yaptığımız haber kapsamında, MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakatının sonuçlarının açıklandığını duyurmuş; mülakata yönelik adayların yoğun tepkilerini de ilk biz gündeme taşımıştık. Yaptığımız haberler kapsamında aktardığımız tüm paylaşımlarımızın yanı sıra, Twitter üzerinden görüşlerini bildiren vatandaşların ve adayların da paylaşımlarına yer vermiştik.

Aktardığımız haberin üzerindne henüz bir kaç gün geçmiş olmasına rağmen, yine yaptığımız haberde Meclis’ in ilk gündne itibaren mülakat konusuna el atması gerektiğine değinmiş ve bu konuda bir çalışmanın yapılması yönündeki gerekliliğe dikkat çekmiş bulunuyoruz.

Tüm bu haberlerin kapsamında da Twitter üzerinden bizlere görüşlerini bildiren adayların, tekrar seslerini dile getirmek istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli öğretmenlik mülakatına ilişkin şaibeli durumların çözüme kavuşturulmasını, mülakatların kaldırılmasını isteyen adayların Twitter üzerindeki paylaşımlarına tekrar yer vererek birkez daha yanlarında oluyoruz.

Twitter üzerinden #MülakatıİptalEtMeb ve #HaksizlikAmaBu hashtagi ile paylaşımlarını gerçekleştiren adaylar, sosyal medya üzerinden halen tweetler atarak, mülakatlara bir düzenleme getirilmesini bekliyorlar.

Tüm görüş, öneri ve sesinizin duyurulmasını istediklerinizi bizlere aktarabilir, mobil uygulamamız yardımıyla da tüm paylaşımlarımızdan ve kamu ya da gündeme yönelik tüm bilgilerden haberdar olabilirsiniz. Bu sayede hem sesinizin duyulmasını sağlayabilir, hem de gündemden haberdar kalmaya devam etmiş olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Öğretmen adayları mülakat girmemeli, mülakata alınmamalı. Kpssden almış oldukları puana göre ve tercihlerine göre atanmalı. Mülakata gerek yok.

  2. Ülkemizin geleceği olan,çocuklarımızı eğiten öğretmenlerimizin mülakatla atanmasını istemiyoruz. Mülakat iptal edilsin. Devletimizin adaletine güvenimiz tam.

  3. Kendilerinden olmayanları ayırt edebilmek içindir sanırım çocuklarını bir yere yerlestirememis bir vatandaş olarak tahminim bu yönde