Gündem

Taşeron İşçilere CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlundan Yanıt

Tokatta yaptığı konuşmada taşeron işçilere sitem eden Kemal Kılıçdaroğlu: ” Ak Partiye oyu veriyorsunuz, ondan sonra gelip bana dert yanıyorsunuz. ” ifadesini kullandı.

Bir türlü çözülemeyen ve tüm taşeron işçilerinin kadroya geçirileceği yönündeki bilgilendirmelere rağmen durumu halen belli olmayan süreç yeniden alevlenmeye devam ediyor. Taşeron işçilerinin 720 binlik kitlesinin tamamının mağdur edilerek, halen bir şans tanınmadığının ifade edilmesi üzerine; mağdur olduklarını dile getirmelerine sitem eden Kemal Kılıçdaroğlu, taşeron konusuna bir çözüm getirilmediği halde, mağdur edildikleri halde taşeron işçilerinin yine gidip AK Partiye oy vereceklerini ifade etti.

Ülkenin sorunlarını bildiklerini, çözülmesini istedikleri herşeyin farkında olduklarını ancak taşeron işçilerinin yine gidip kendi ayaklarına sıkacağını aktaran Kemal Kılıçdaroğlu, taşeron işçilerine sitem etti.

Sonrasında gelip Kılıçdaroğlu’ ya dert yanacaklarını ifade eden CHP lideri, dert yanması gerekilen adresin kendisi olmadığını aktardı.

Kemal Kılıçdaroğlu ve bir taşeron işçisi arasında geçen bu diyalog, sosyal medya gündeminde büyük yankı uyandırırken, taşeron işçilerinden bazıları konuya ilişkin ümitlerini yitirmiş durumda olmadıklarını aktardılar.

Kamupersoneli.net | ANKARA

Bir Yorum

  1. Merhaba ben Belediye taşaron işçi siyim biz guvendik oyverdik ha bugün ha yarın deyip geçiyorlar ALLAH BÜYÜK gelir oy zamanı