Gündem

Taşeron İşçilere Kadro Konusu Artık Gündeme Gelmelidir

Taşeron işçiler Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından kadro konusunun gündeme getirilmesini talep ediyorlar. Konu ile ilgili olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu bir açıklama yapmıştı. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu açıklamasında özet olarak taşeron işçilerin biraz daha sabırlı olmaları gerektiğini ifade etti. Çalışma Bakanı Müezzinoğlu açıklamasında şu ifadelere yer vermişti;

“ÖNEMLİ KONU BAŞLIĞI OLACAK”

“Biz, taşeron veya sözleşmeli veya başka bir isimle çalışan tüm kesimlerin aynı çatı altında değerlendirilmesini arzu ediyoruz. Bir bütüncül yapı oluşturacağız. Çalıştaylarımız devam ediyor. Taşeron kardeşlerimiz bir süre daha sabır göstersinler, bu sene çözülecek” “Bilindiği gibi referandumdan yeni çıktık. Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki ayların önemli bir konu başlığı bu olacak.”

“Bilindiği gibi referandumdan yeni çıktık. Başbakan ve Cumhurbaşkanı’nın talimatıyla çalışmalar devam ediyor. Önümüzdeki ayların önemli bir konu başlığı bu olacak.”

TAŞERON İŞÇİLERE KADRO KONUSU ARTIK GÜNDEME GETİRİLMELİDİR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun konu ile ilgili açıklamaları yukarıdaki gibi olmuştu. Ancak taşeron işçiler sabırlarının tükendiğini ve biran önce taşeron işçilere kadro konusunun gündeme getirilmesini talep ediyorlar. Taşeron işçilere kadro konusunda herhangi bir gelişme olduğunda ziyaretçilerimizi sitemiz ve mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Hem oy verin hem güzel güzel bekleyin işcisi çifçi taseronu hem veriyolar hem ağlıyolar ağlamayın ağlamayın

  2. Bu milletin hevesini kursağında bırakıp hayalleriyle oynayan oy istemeye gelince milyarları reklam uğruna dökenler ALLAH büyüktür ve er geç hesabını soracaktır din üzerinden yapın bakalım siyasetinizi

  3. Hani ne aldanan ne aldatan olacaktiniz. her secimde oyumu ak partiyw verdim. ama artik kandirilan taseron olarak 2019 yedi ceddime verdirmeyecem.
    ne aldatilan olacagiz sozune uyacagim.