Gündem

Tatilciler İstanbul'a Dönüyor Trafik Durumu Yoğunlaştı

 Tatilciler İstanbul’a akın ederken TEM Otoyolu’nda araçlar adım adım ilerliyor. Trafik tamamen durma noktasına geldi. Tatilcilerin dönüş yolunda TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde yoğunluk var.

Kurban Bayramı tatilini tamamlayarak eve dönüş yolculuğuna çıkanlar, TEM otoyolunun Kocaeli geçişinde yoğunluğa neden oluyor. Otoyolun, Sakarya, Düzce ve Bolu kesiminde ise akıcı bir trafik yaşanıyor.

Bayram dolayısıyla tatile çıkanların dönüş yolculuğu devam ediyor. Kocaeli’de, TEM Otoyolu’nun İstanbul istikameti Bekirdere rampası, Gültepe ve Korutepe tünel girişleriyle Alikahya mevkisinde ulaşım zaman zaman aksarken güzergahın akıcı bir yoğunluğa sahip olduğu görüldü.

Kamupersoneli.net’in ulaştığı bilgilere göre; otoyolda zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı kazalar ve araç arızaları nedeniyle trafikte aksamalar yaşanıyor.

D-100 Karayolu, İzmit geçişi İstanbul yönünde araçlar düşük hızda seyrediyor.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri de yollardaki kontrollerini sürdürüyor.

AKICI YOĞUNLUKTA VAR

Otoyolun, Bolu Dağı Tüneli ve Gerede mevkisinde araç yoğunluğu oluştu.

Araçların normalden düşük hızla ilerlediği güzergahta, Bolu İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri önlemlerini artırırken karayolları ekipleri ise bölgede yaşanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirlerini aldı.

Düzce kesiminde ise tatilciler, Kaynaşlı, Sarıçökek, Gölyaka ve Gümüşova rampaları mevkisinde akıcı bir araç yoğunluğuna neden oldu. Güzergahta olası kaza ve trafik sıkışıklığını engellemek amacıyla hazır bulunan polis ve karayolları ekipleri, sürücüleri yakın takip ve aşırı hız konusunda uyarıyor.

Otoyolun Sakarya mevkisinde de Akyazı ve Sapanca geçişinde akıcı bir araç yoğunluğu yaşanıyor.
Karayolları ve trafik ekipleri, kaza olan bölgelerde işaretleme çalışmalarını yapıyor ve sürücüleri dikkatli seyretmeleri konusunda uyarıyor.

Otoyolun Ankara istikametinde ise trafik normal şekilde seyrediyor.

Kamupersoneli.net