Gündem

TBMM : "23 Nisan Törenleri İptal Edilmedi"

23 Nisan Resmi Törenleri İptal Edilmedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi törenlerinin iptalinin gündemde olmadığı ve her sene olduğu gibi 2016 yılında da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramının resmi törenlerle kutlanacağı fakat şehitlerin hatırlarına hürmeten sadece resepsiyonun olmayacağı bildirildi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) , medyada çıkan 23 nisan törenlerinin iptal olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığı fakat bu sene terör örgütüyle mücadele kapsamında verilen şehitler nedeniyle resepsiyonun iptal edildiği bildirildi.

09:15’de Anıtkabir’e Çelenk Koyma Töreni

Türkiye Büyük Millet Meclisi‘nin açılışının 96. yıl dönümü sebebiyle yapılacak olan resmi törenler de önceki senelerde yapıldığı gibi saat 09:00’da TBMM Atatürk anıtında çelenk koyma töreni yapılacka. 09:15 ‘de Anıtkabir’de TBMM Başkanı Sn. İsmail Kahraman’ın başkanlığında çelenk koyma töreni yapılacak ve TBMM başkanı Sn. Kahraman Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayacak. 23 Nisan Saat 10:00’da düzenlenecek anma programının hemen ardından İsmail Kahraman’ın saat 11:30’da Türkiye Büyük Millet Meclisi Tören Salonu’nda kutlamaları kabul edeceği bildirildi. Resmi törenler saat 14:00 ‘te TBMM Genel Kurulunda gerçekleşecek ve Mecliste 23 Nisan özel gündemli toplantı yapılacak.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirerek gündemdeki her türlü gelişmeden her yerde haberdar olma imkanına sahipsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara