Gündem

TBMM'nin açılışının 96. Yıl Dönümü Mecliste Kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 96. Yıl Dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM başkanı Sn. İsmail Kahraman tebrikleri kabul etti. Daha önceki haberlerimizde belirttiğimiz gibi TBMM tören salonunda gerçekleşen kutlama, İsmail Kahraman’ın yerini almasının hemen ardından her sene olduğu gibi İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlamış oldu. TBMM Başkanı Sn. İsmail Kahraman daha sonra devlet erkanından gelen kutlamaları kabul etti.


TBMM Tören salonunda gerçekleşen kutlamalara T.C Başbakanı Sn. Ahmet Davutoğlu, Genel Kurmay Başkanı Sn. Hulusi Akar ve Tüm kuvvet komutanları, Başbakan yardımcıları Sn. Mehmet Şimşek , Sn. Lütfi Elvan ve Bakanlar Kurulu’nun büyük bir çoğunlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli, Anayasa Mahkemesi Başkanı Sn. Zühtü Arslan, Yargıtay 1. Başkanvekili Sn. Seyit Çavdar ve bir çok eski TBMM başkanı ve rektör, askeri erkan, dekan ve yabancı misyon temsilcileri katıldı. Törende dikkat çeken durumlarından birisi TBMM’de 3. parti konumundaki ve son zamanlarda terör örgütlerine destek sağladığı gerekçesiyle sık sık eleştirilen ve terörist cenazelerinde boy gösterdikleri görülen HDP ‘den katılım olmadığı görüldü.

Kamu haberleri, gündem haberleri ve çok daha fazlası kamupersoneli.net adresinde. Kamu Personelinin android uygulamasını indirerek son dakika gelişmelerinden ve çok daha fazlasından haberdar olabilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara