Gündem

Terör Saldırısı Ardından Hasar Tespit Çalışmaları Başladı

Gaziantep’te sokak düğünündeki terör saldırısının ardından hasar tespiti için çalışma başlatıldı. 


Şahinbey ilçesine bağlı Akdere Mahallesi’ndeki terör saldırısıyla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. Patlama nedeniyle çevredeki çok sayıda ev ve iş yerinde hasar oluştu. 

Olayın gerçekleştiği sokak ve çevresinde incelemelerini titizlikle yürüten polis ekipleri, hasar oluşan yapı ve araçlarla ilgili vatandaşlarla görüşüp notlar aldı.

Vatandaşlardan Sabri Cengiz, maddi kayıpla çok ilgilenmediklerini belirterek, buna rağmen kendilerine yardımcı olan yetkililere teşekkür etti.

Evin, garaj ve otomobilinde yaklaşık 3 bin liralık hasar oluştuğunu anlatan Cengiz, “Polisler içeri girip hasar tespiti yaptı. İfademize başvurdular biz de yaşadığımız zararı anlattık, sağ olsunlar bize yardımcı olmaya çalıştılar, kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yakup Yoğun ise evlerinin patlamadan çok etkilendiğini, bu nedenle içeri giremediklerini ifade etti.

Teröre ve teröristlere tepki gösteren Yoğun, “Evimizdeki tüm camlar kırıldı, adeta harabeye döndü. Artık bu terör olaylarının sona ermesini istiyoruz. Polisler gelip inceleme yaptılar. Bize sorular sorup hasarımızın giderilmesine ilişkin çalışma yapılacağını ilettiler.” şeklinde konuştu.

Kamupersoneli.net | AA